Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Alpin skidskola

Välkommen till Alpina sektionen i Sundsvall! Ledordet i vår verksamhet är och har alltid varit hög kvalité under roliga former och hoppas att detta ska inspirera fler att upptäcka tjusningen med att åka utför! Vi har utbildade instruktörer som vill lära dig och din familj att åka slalom. Vi har grupper för olika åldrar och kunskapsnivåer.

Anmälan till våra alpina skidskolor brukar börjar andra helgen i november men i år är det andra förutsättningar.

Vi har nu bestämt att vi ska försöka ha en skidskola denna vinter trots den rådande situationen vi befinner oss i. Vi kommer självklart att följa rådande rekommendationer som gäller då. Dock har vi senareläggat datumet då vi öppnar upp anmälningen. Det kommer vi göra lördagen den 9 januari 2021. Skidskolan är tänkt att hållas samma helger som vanligt, v5, v6 och lördag v7.
Skidskolan kan eventuellt få färre platser beroende på antalet tillgängliga ledare.
Uppdaterad information kommer här på hemsida och Facebooksida.

 

Vi söker ständigt efter personer som brinner för skidåkning och att kunna förmedla detta till andra. Som ledare har du här chans att utveckla dina färdigheter inom pedagogik och skidåkning. Friluftsfrämjandet har välrenommerade stegkurser vilka slutligen kan leda till skidlärarexamen. Låter detta intressant?

Aktuellt

Anmälan till 2021 års skidskola är nu öppnad. Gällande Corona följer vi rådande rekommendationer och anpassar oss om det kommer nya.

Sundsvall - Start

Bli ledare!

Lever du för snö? Vill du utveckla din egen skidåkning? Vill du visa en ny generation det fantastiska med skidåkning? Vi har alltid behov av dig som älskar skidåkning och vill lära och lära ut. Vill du veta mera om vad det innebär att komma med i ledargänget så tveka inte att höra av dig.

Skicka mejl till skidskolan

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!