Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Alpin skidskola

Välkommen till Alpina sektionen i Sundsvall! Ledordet i vår verksamhet är och har alltid varit hög kvalité under roliga former och hoppas att detta ska inspirera fler att upptäcka tjusningen med att åka utför! Vi har utbildade instruktörer som vill lära dig och din familj att åka slalom. Vi har grupper för olika åldrar och kunskapsnivåer.

Anmälan till våra alpina skidskolor brukar börjar andra helgen i november.

2023 års skidkolan kommer som vanligt att hållas i Sidsjöbacken under helgerna på veckorna 5 och 6 samt lördag v7. Vi kommer inte ha några grupper för vuxna eller snowboard i år som läget ät just nu.

Anmälan öppnar lördagen den 12:e november 2022.

Vi söker ständigt efter personer som brinner för skidåkning och att kunna förmedla detta till andra. Som ledare har du här chans att utveckla dina färdigheter inom pedagogik och skidåkning. Friluftsfrämjandet har välrenommerade stegkurser vilka slutligen kan leda till skidlärarexamen. Låter detta intressant?

Aktuellt

Nu är anmälan till 2023 års skidskola öppen.

Sundsvall - Start

Bli ledare!

Lever du för snö? Vill du utveckla din egen skidåkning? Vill du visa en ny generation det fantastiska med skidåkning? Vi har alltid behov av dig som älskar skidåkning och vill lära och lära ut. Vill du veta mera om vad det innebär att komma med i ledargänget så tveka inte att höra av dig.

Skicka mejl till skidskolan

Följ oss på Facebook

Följ oss och gilla oss på Facebook så får du det senaste från vår förening direkt i ditt flöde.

Följ oss!