Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

 • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
 • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Styrelsemöten Mölnlycke

Nedan hittar ni kort information från våra respektive styrelsemöten inom vår lokalavdelning i Mölnlycke. Samtliga agendapunkter redovisas dock inte i sammanfattningarna nedan. Syftet med att lägga ut en sammanfattning här på våra sidor är att skapa en transparens kring styrelsearbetet mot er som gett oss förtroendet, våra medlemmar. De punkter som visas nedan är de vi i styrelsen tänker är av intresse för dig som medlem. Senaste mötet ligger överst i sammanfattningarna nedan.

Möte #8 2021-12-06

Deltagare: Jessika L, Katarina B, Emelie A & Micke K
Plats: Teams
Tid: 18:30 - 20:00

 • Bidrag & Stöd...Katarina och Tina har haft ett Teams-möte tillsammans med kommunen (föreningsservice) för att få mer information gällande vilka möjligheter vi har till stöd kring våra verksamheter. Kommunen kommer uppdatera sina direktiv inför 2022, vilka vi kommer att följa upp. Härryda Kommun Föreningsstöd
 • Föreningslokal...I samma möte så tog vi upp att vår lokalförening har ett stort intresse när det gäller att få tillgång till en föreningslokal i kommunen. Kommunen tar med sig det vidare och återkopplar framåt.  
 • Valberedningen...Vi söker fortfarande efter två nya medlemmar till vår valberedning. Vi MÅSTE ha en valberedning på plats innan årsmötet i mars.  

__________________________________________________________

 

Möte #7 2021-11-15

Deltagare: Tina K, Jessika L, Katarina B, Micke K, Emelie A, Susanna G
Plats: Föreningsnavet
Tid: 18:30 - 20:00

 • Swish...Vi har blivit med Swish, vårt nummer är 123 309 74 66. Närmare information skickas ut av vår kassör, till våra grenledare. 
 • Valberedningen...Vi söker efter två nya medlemmar till vår valberedning, informationsmail har skickats ut till samtliga lokalmedlemmar idag. 
 • Kanotvagn...Diskussion gällande investering av kanotvagn pågår. Innan vi kan gå vidare med de offerter som hämtats in behöver vi säkerställa en säker förvaring av kanotvagnen. Styrelsen tar mer än gärna emot tips om DU har möjlighet att stå för parkering av denna. Maila oss på molnlycke@friluftsframjandet.se 
 • Verksamhetsplan...Kommer att tas fram i samband med eller i anslutning till styrelsemöte under januari 2022. 
 • Bidrag...Tina och Katarina har ett möte inbokat med fritidskontoret i december. För att gå igenom vilka möjligheter vi har gällande att söka olika typer av bidrag. 
 • Förrådet...Här har Emelie gjort en strålande inventering. Är du ledare och intresserad i att veta vad som finns att låna, kontakta er grenledare så får till tillgång till en komplett översikt. 
 • Fackeltåg...Vi ska se om vi kan få till ett reportage från Lokalpressen till vår event den 4 december, kom ihåg att anmäla er

Micke Kristiansson

Styrelseledamot

mikael.kristiansson@friluftsframjandet.se