Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skidåkning på Gammalstorp

Många kom för att prova de fina spåren runt Skogsgården i Gammalstorp.

När snön började lägga sig under veckan såg Bengt I till att det spårades skidspår runt gården i Gammalstorp. På söndagen bjöds det in till skidåkning, och de som ville fick komma för att njuta av de fina spåren. De första skidåkarna dök upp strax efter tiotiden på förmiddagen. Längre fram på dagen var det fler som anslöt sig till de spridda grupperna ute i spåren, och närmare tio bilar trängdes på parkeringen strax efter lunchtid.

Snön var krispigt fin och låg vackert på träden runt omkring. Solen kämpade sig emellanåt genom det lätta molntäcket och gav en extra krydda till det redan vackra landskapet.

Ute på fälten fanns ett spår på 2 kilometer, med möjlighet att korta av för de som inte ville åka så långt. För den som ville se sig om lite mer fanns det även ett lite kortare spår inne i skogen ner mot Listersjön.

För dem som kände sig nöjda med skidåkningen, eller bara ville ha en liten paus, fanns det möjlighet att slå sig ner vid brasan och fika lite. Några passade även på att avsluta dagen med en bastu innan de begav sig hemåt när skymningen började lägga sig.

Vi får hoppas att detta inte var den enda gången i vinter som vi kan njuta av härlig skidåkning här trakten.

TillStart.jpg
SkidåkareVidStaket.jpg