Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skridskoskola på Lugnevi

Under vintern har vi genomfört skridskoskola på Lugnevi, tillsammans med Fredriksbergs BK. En succé med massor av glada barn.

Inför vintern påbörjades ett samarbete mellan Fredriksbergs BK och Friluftsfrämjandet i Ronneby om att köra gemensam skridskoskola. Istället för att ha två liknande aktiviteter i två olika föreningar bestämde vi oss för att locka fler till en gemensam aktivitet.

Varje söndagseftermiddag under tre månader, från slutet av november till slutet av februari hade vi roligt på isen. Första gångerna var det många som vände efter bara ett par minuter på den hala isen. Men mot slutet var det full fart på alla som var med och åkte. Vi hittade på massor av roliga saker, samtidgt som vi lärde oss lite mer och bättre teknik för att ta sig fram på isen.

Totalt var närmare 60 barn inskrivna till skridskoskolan, och som mest var det runt 35 barn på isen samtidigt vid några tillfällen.

Sista gången var det avslutning. Då kom Fredriksbergs maskot på besök och var med när vi hade staffet och lekar. Efter att skridskorna åkt av blev det diplom, varm korv och dricka.

/Skridskofröken Gustav