Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Mulle har smygstartat

Höstens Mullegrupp smygstartade torsdagen den 3:e september. En liten vandring, lek och korvgrillning.

Som start på höstens Mullegrupp anordnades en eftermiddagsträff tillsammans med föräldrar och syskon.

Vi samlades vid Salsjön (som även gäller som samlingsplats framöver) och tog oss en liten promenad för att hitta en mysig Mulleplats. Vi hittade en bra plats på berghällen med det döda trädet. Vi läste Mullesagan tillsammans och fick lära oss om hur Mulle kom till. Vi föröskte även ropa på Mulle, men hur vi än försökte så hörde han inte oss. Hoppas att han hör oss en annan gång!

Tillbaka vid Salsjöstugan tände vi en eld för att kunna grilla lite korv och pinnbröd. Under tiden vi väntade på glöden lekte vi några lekar, "Knack, knack är Mulle hemma?" och "Ballongen".

Vi hann precis äta lagom många korvar för att vara mäta och glada när regnet började droppa och vi avslutade dagens samling.

 

Är ni intresserade av att vara med? Än är det inte för sent att anmäla sig. Ni hittar till aktivitets-sidan via länken här intill. Där kan ni anmäla er och bli medlem. Har ni frågor? kan ni skicka mail med hjälp av den gröna knappen här intill.

Mer information

Vill du ha mer information om vår barnverksamhet? Skicka ett mail genom att trycka på knappen här. Vi kommer att svara så fort vi kan.

Skicka mail