Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Inflyttningsfest på Lugnevi

I samband med skridskoåkningen den 8 december anordnades en liten enkel inflyttningsfest i våra nya lokaler på Lugnevi.

Under hösten har lokalavdelningen flyttat från de gamla lokalerna på Pederholmsgatan och flyttat in hos Fredriksbergs BK på Lugnevi.

För att uppmärksamma detta lite anordnades det en enkel inflyttningsfest den 8 december. Under kvällen var det planerat skridskoåkning för långfärdsgänget. Innan istiden började var det samling i klubblokalen på övervåningen. Ett tjugotal personer var samlade till detta lilla arrangemang.

Efter att ha visat runt i de lokaler vi har tillgång till  serverades det lite enklare mat. Det bjöds på bröd med tillbehör, frukt och dryck. Samt lite kaffe och en kaka som efterrätt.

Vår ordförande höll ett litet kort anförande om vår verksamhet och flytten som genomförts under hösten. Två av föreningens medlemmar uppmärksammades med vars en liten gåva för deras insatser för föreningen. Gustav för hans jobb med hemsidan, och Leif för allt arbete med Hultalunken.

Vi fick även en genomgång av våra värdars, Fredriksbergs BK, verksamhet. Mats från bandyklubben visade biler och berättade om klubbens historia och aktuella arbete.

Kvällen avslutades på isen. Det var många som passade på att ta sig en tur för att slipa på tekniken, eller bara ha kul en stund.

MelonerBröd.jpg
ÅhörareLugnevi.jpg
ÅsaTalar.jpg
Skridsko.jpg
SkridskoPar.jpg