Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Hyra kajak eller kanadensare

Alla medlemmar som skulle vilja komma ut och paddla själv eller tillsammans med familj och vänner kan hyra av oss. All uthyrning sköts ideellt och i mån av tid, vilket vi ber om förståelse för.

För att hyra kajaker hos oss kan du maila oss på malarokajak@gmail.com. I alla bokningar ingår paddel, flytväst och kapell. Medlemskap i Friluftsfrämjandet är ett krav vid uthyrning. Kanoterna och kajakerna finns vid Tranholmsvägen 17 på Ekerö.

Priser

Typ  Dag Helg Vecka
Kanadensare 150 sek 300 sek 600 sek
Enmankajak (K1) 300 sek 600 sek 1100 sek
Tvåmankajak (K2) 400 sek 700 sek 1200 sek

Vill du enkelt komma ut en kväll så kan vi tipsa om våra tisdagspaddlingar som är ledarledda. Alternativt torsdagskvällar då vi har öppet hus och man kan hyra en kajak eller kanadensare på egen hand för en kväll.

Är du ledare hos Friluftsfrämjandet Mälaröarna så lånar du kajaker och kanoter kostnadsfritt.

Våra hyresvillkor:

Ansvar: Den som hyr ansvarar för att all utrustning återlämnas på avtalad tid. Utrustningen skall då vara i samma skick som vid hyrestidens början samt väl rengjorda. Den som hyr åtar sig att ansvara för skador som kan drabba honom själv eller tredje man under hyrestiden.

Flytväst: Flytväst är obligatoriskt och skall användas.

Försenad återlämning: Friluftsfrämjandet har rätt att debitera en avgift för utebliven hyra om utrustningen ej lämnas åter på avtalad tid.

Försäkring: Vid skada eller stöld av hyrd utrustning är den som hyr ansvarig och ersättning skall regleras vid återlämnandet.

Force Majeure: Friluftsfrämjandet har rätt att säga upp bokad uthyrning om föregående person hyrt ej återlämnat utrustningen på avtalad tid.

Legitimation och medlemskort: Uppvisas vid uthämtning av utrustning eller på anmodan av friluftsfrämjandet.

 

Få barnanpassade flytvästar

Vi har få flytvästar som är anpassade för barn. Vi uppmanar därför er som har egna bra flytvästar att ta med sig sina egna när man hyr kajak eller kanadensare hos oss.