Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Fjäll

Inom Mälaröarnas lokalavdelning har vi sedan många år en stark fjälltradition. Den håller vi levande genom vandringar i de svenska sommarfjällen och skidturer i fjällen på vinternGenom vår fjällverksamhet blir din fjälltur tryggare. Våra fjälledare är utbildade i turplanering, sjukvård, snö- och lavinkunskap samt fjällens natur, kultur och väder. Om ni till exempel hamnar i ett oväder vet ledarna hur man agerar för gruppens säkerhet.

Allt från dagsturer till längre vandringar

Sommartid har vi guidade fjällturer till fots, medan vi vintertid har fjällturer på längdskidor. Vi har också dagsturer som utgår ifrån stugor eller en fjällstation för dig som vill bo på samma ställe.

Förberedelser

Vi anordnar träffar innan turerna för att du ska kunna förbereda dig på bästa sätt inför din fjällresa, till exempel hur och vad du ska packa, hur du agerar vid dåligt väder och hur du lagar mat till fjälls. 

Boka i god tid

Efterfrågan på såväl sommarvandringar som skidturer är hög, så var gärna ute i god tid när du planerar.

Grenledare: Agneta Magnusson, 070-308 33 32,  agnetama@hotmail.com

Utrustningsbehov

Kläder efter väder och den utrustning som behövs för en härlig och säker upplevelse i fjällen. Du får mer information om vad som gäller för just din fjälltur i samband med din bokning.