Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Redovisning av verksamhet

Alla ledare och funktionärer som har intäkter och/eller kostnader ska redovisa dessa med hjälp av den mall som går att ladda ner på den här sidan. Mallen har två flikar, en för redovisning av intäkter och kostnader och en för redovisning av kostnad för bilresa. Grupper med terminsverksamhet redovisar sina intäkter och kostnader i slutet av varje termin. I övrigt kan redovisningar lämnas in när som helst under året. Samtliga intäkter och kostnader från det gångna året ska dock allra senast lämnas in 15 december.

Gör så här:

Ladda ner mallen för MS Excel:
-Klicka på länken så att mallen öppnas. Länk till Microsoft Excel dokument
-Klicka på Arkiv uppe i vänstra hörnet på skärmen.
-Välj "Spara som" och sedan "Ladda ner en kopia"
-Nu borde det finnas en redigerbar fil under hämtade filer på din dator.

Fyll i och skicka in redovisningen:
-Fyll i dina utgifter och/eller intäkter i första delen av mallen. Var noga med att sätta ett minus (-) framför utgifter.
-Gör en reseräkning om du har haft kostnader för bilresa i andra delen av mallen.
-Kvitton numreras och sätts fast på ett eller flera vita A4 papper.
-Om du bara har haft intäkter eller om intäkterna överstiger utgifterna betalas överskottet in på Knivsta lokalavdelnings PlusGiro konto 21 00 53-5.
-Om du bara har haft utgifter eller om utgifterna överstiger intäkterna anges det kontonummer du vill ha pengarna utbetaldede till i mallen.
-Den ifyllda mallen kan antingen skrivas ut och lämnas eller skickas med post till lokalavdelningens kassör tillsammans med alla aktuella kvitton, eller skickas som en datafil via E-post till densamma. Om redovisningen skickas via E-post kan bladen med kvitton skannas till PDF och även de skickas elektroniskt.

Kontaktinformation Kassör:

Elenore Jansson
E-post: elenore.jansson@friluftsframjandet.se
Adress: Aprikosvägen 45, 741 30 Knivsta
Telefon: 0733-685 209