Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Barn & ungdom

I Knivsta Lokalavdelning finns det grupper för Skogsmulle (5-7 år), Strövare (7-10 år) och Frilufsare (10-13 år). Vi har också Familjemulle (vuxna och barn i blandade åldrar och konstellationer) och tre förskolor med anknytning till Friluftsfrämjandet.

Aktiviteter

Våra grupper har vanligen 6 till 8 träffar per termin. Eftersom varje ledare själv planerar dag, tid och plats för sin grupp varierar detta lite mellan grupperna.

Fristående aktiviteter som klättring annonseras via grupputskick till intresserade eller äventyrssöket här på Friluftsfrämjandets startsida.

Ledare

Ett garanterat sätt att få med sina barn (och sig själv!) i naturen är att bli ledare. Den som vill bli ledare får gå Friluftsakademins utbildning och parallellt med den kan en ny grupp startas. Ledarna följer ofta grupperna uppåt i åldrarna och därför är vi beroende av att utbilda nya ledare för att starta nya grupper för de minsta barnen.

Avgifter

Alla barn som deltar i våra grupper måste vara medlemmar i Friluftsfrämjandet. Terminsavgiften för Knytte och Mulle är 150 kr och för Strövare och Frilufsare 200 kr. Eftersom vi köper in en kniv till varje barn första terminen de deltar i Strövare eller Frilufsare tillkommer då en engångsavgift på 60 kr.

Kontakt

Grenledare för barnsektionen i Knivsta är Ann Edlund, ffknivstabarn(a)gmail.com eller 070-213 86 67. Hör av dig till mig för att anmäla intresse för aktiviteter eller ledarskap.

Vår barn- och ungdomsledarpolicy