Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kris och säkerhet

Att vi genomför våra aktiviteter i lokalavdelningen på ett tryggt och säkert sätt är mycket viktigt och en del i det är att vi alltid ska ha utbildade ledare som förbereder och genomför aktiviteterna. Oavsett hur väl förebrädd man är kan tyvärr ändå alltid något oförutsett hända och olyckan vara framme. Då är det extra viktigt att man som ledare har rätt kunskap och verktyg för att hantera situationen på bästa sätt.

Här på friluftsfrämjandets hemsidan kan man logga in och sedan gå till "Verktyg & Materialbank" och där klicka på "Viktigt att veta" för att komma fram till sidan "Kris och säkerhet"

Ett annat allternativ är att bara klicka på denna LÄNK

Vi rekomenderar alla ledare inom Knivsta lokalavdelning att gå till denna sida och ta del av innehållet där. Här kan man till exempel ladda ner ett dokument som heter "Handlingsplan vid kriser" som är en mycket bra sammanställning över hur man bör agera i en krissituation.

Man kan även även få hjälp av Friluftsfrämjandet för hantering av en krissituation. Krisledningsgruppen nås via Friluftsfrämjandets krisnummer, 08-657 49 28, som hanteras tekniskt av Securitas dygnet runt. Ange vårt larm-id, 873534.