Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Barnverksamhet

Knopp - Knytte - Mulle och Strövare

Familjemulle 18 maj

Vi gör en utflykt till Ramsvik fågelstation och är med och ringmärker fåglar. OBS! Samling på parkeringen vid Grosshamn kl 10.

Vägbeskrivning:
Vägbeskrivning, kör väg 174 mot Kungshamn, efter rondellen utanför Hunnebostrand följer du vägen ytterligare några kilometer och tar sedan höger mot Ramsvik. Efter bron svänger du höger och följer vägen tills det är skyltat mot Fågelstation där du svänger. Följ vägen till parkeringen vid Grosshamn, vi kommer vara där i god tid innan så du inte missar oss.

             

Vårterminen 2019

Knopp-Knytte-Mulle i Munkedal  
Familjegruppen (Knopp/Knytte/Mulle) där du förälder tar med ditt barn i ålder upp till och med 6 år och deltar i vår verksamhet där vi delar med oss av olika kunskaper och aktiviteter. Ibland kommer Skogsmulle på besök. Vårt fokus är att uppleva naturen tillsammans!

Vi utgår från grusgropen på Lerberg. Passera Torps gård, kör vidare åt Dingle hållet så ses vi utmed vägen uppe vid grusgroparna – vi kommer att skylta. (något av tillfällena kan bli på annan plats, men det meddelas i så fall i god tid innan).
Datum; 9/3, 23/3,6/4,22/4,4/518/5,1/6.

Tid alla dagar kl.10.30 - 12.30

Utrustning och fika
* KLÄDER EFTER VÄDER 

* MEDLEMSKAP i Friluftsfrämjandet – www.friluftsframjandet.se 100 kr/barn,      530 kr/familj. Ingen annan terminsavgift förutom medlemskap.

* MEDTAG FIKA, GODISFRITT

* VÄLKOMNA på ett ”prova-på tillfälle” Ingen föranmälan krävs.

Vid frågor kontakta; Elise Andersson 0705- 15 55 92

 

Strövare våren 2019

Vi har en Strövargrupp för barn 6-10 år. Som strövare testar vi olika friluftsaktiviteter, vi kommer vandra, lära oss göra upp eld, laga mat över öppen eld. Vårt fokus är rörelse och att uppleva naturen tillsammans. Vi kommer även att prova på naturparkour.

Frågor om Strövargruppen; kontakta Anna Jentzen 070 367 39 79 eller anna.jentzen@gmail.com