Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barnverksamhet

Familjemulle - Frilufsare - Äventyrliga familjen -TVM

Friluftsfrämjandet Munkedals barnverksamhet våren 2024: Familjemulle, Lufsare, TVM och Äventyrliga familjen

Familjemulle är en Skogsmullegrupp för barn i ålder 2 – 6 år med förälder eller annan vuxen, för hela familjen helt enkelt! :)
 
Vi upplever naturen tillsammans och hela familjen får vara med i det spännande att upptäcka och lära sig om livet i naturen. Vi upptäcker växter och djur, ibland med lupp. Vi samlar material, pysslar och leker men även sjunga sånger och ramsor. Och vem vet, kanske kommer Skogsmulle på besök?
Som vuxen är du medupptäckare och ansvarar för barnet under våra träffar där din roll är att vara barnets medhjälpare och ledsagare in i naturen. 
 
Tid: 10-12
Datum: 6/4, 20/4, 4/5, 18/5, och 1/6
Plats: Mulleskogen nära Bruksskolan, samling vid Bruksskolans parkering. 
 
 
* KLÄDER EFTER VÄDER
 
* MEDLEMSKAP i Friluftsfrämjandet –  www.friluftsframjandet.se 100 kr/barn, 530 kr/familj. Ingen annan terminsavgift förutom medlemskap.
Obs! Se till att den mailadress ni använder till barnen är målsmans/vuxens. Då vi gör utskick är det viktigt att tänkta mail når ansvarig vuxen.
 
* MEDTAG FIKA, GODISFRITT
 
Hej Kollikok!
 
Johanna och David

Frilufsare och TVM

Vi har grupper för Frilufsare (9-11 år) och TVM (12-13 år). Som Lufsare och TVM:are testar vi olika friluftsaktiviteter, vi kommer vandra, lära oss göra upp eld, laga mat över öppen eld, lära oss karta och kompass m.m. Vårt fokus är rörelse och att uppleva naturen tillsammans. TVM är fortsättningen efter Lufsarna och TVM står för ”tre vildmarksmål” och representerar skogen, vattnet och fjällen.

Frågor om Lufsargruppen och TVM kontakta;

Anna Jentzen 070 367 39 79 anna.jentzen@gmail.com

Annica Kallin 0733-10 06 58 annica.kallin@telia.com

Äventyrliga Familjen
Startar 16 mars kl.10.30! 

Denna grupp riktar sig till barn från 6 år och deras föräldrar. Vi träffas på olika ställen där vi tillsammans upplever friluftsäventyr. Vi eldar, leker, vandrar, sågar, täljer, klyver, paddlar, lär om djur och natur. Våra träffar brukar vara på några lördagar under både vår och höst och vi ses ca 3h varje gång. Det kan dock variera beroende på aktivitet. 

Vid frågor angående Äventyrliga familjen, kontakta:

Terése Forsberg, 0706012171, terese.forsberg@telia.com