Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Medlemskap

Bli medlem

Medlemsskapet är rikstäckande i Friluftsfrämjandet. Du kan delta i vilken aktivitet du vill i landet. En del aktiviteter är avgiftsbelagda andra inte.
Som medlem i Munkedals lokalavdelning är i regel de flesta aktiviteter gratis. Viss hyra tas ut för kajaker i samband med den aktiviteten. För övrigt har du nedanstående förmåner;

Kanoter och kajaker
Medlemmar i Munkedal LA: 50 % Övriga lokalavdelningar: 25%

Skridskoutrustning
För medlemmar: Vid prova på tillfällen gratis.

Stugor (Timmerstuga och Modalen)
För medlemmar: 100 kr respektive 500 kr per tillfälle.

Här kan du bli medlem; Bli medlem

Nytt från Rikskontoret:
Rikskontoret har påbörjat arbetet med att påminna alla medlemmar om att förnya medlemskapet, för perioden fram till 30/9 2021.

Idag har vi publicerat en uppdatering på webbsidan, som gör det smidigare att förnya medlemskapet. På Mina sidor på friluftsframjandet.se finner ni en gul banner (om ni är betalningsmottagare, och ej ännu har förnyat medlemskapet). Bannern länkar vidare till en sida där inbetalningsuppgifter (OCR, belopp och bankgiro) finns (Mina sidor > Mina uppgifter > Inbetalningsuppgifter).

Arbetet med att påminna alla medlemmar om att förnya medlemskapet följer följande plan:

1)    Mail till alla medlemmar 2020, med inbjudan att redan nu förnya medlemskapet. (v. 25)

2)    Mail till alla som var medlemmar 2019 (och inte förnyade till 2020), med inbjudan att komma tillbaka som medlemmar. (v. 25)

3)    Brev till alla medlemmar (som ännu inte har förnyat medlemskapet), med påminnelse om att förnya medlemskapet. (september)

4)    Mail/brev till alla medlemmar (som ännu inte har förnyat medlemskapet), med påminnelse om att förnya medlemskapet. (oktober/november)

5)    Mail/brev till medlemskategorin ”barn i gruppmedlemskap” (d.v.s. målsman för barn inom våra verksamheter i förskola och skola) med inbjudan att förnya medlemskapet. (november)

6)    Ev./prel. julkort till alla som var medlemmar 2020 men som har valt att inte förnya medlemskapet med ett varmt tack för deras engagemang i Friluftsfrämjandet, en önskan om allt gott, och en sista sista inbjudan att fortsätta vara medlem. (december)

Parallellt med detta prioriterar vi över sommaren kampanjen ”Bli medlem nu – få sommaren på köpet”, samt har förbättrat budskap och teknik på www.friluftsframjandet.se/medlem