Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barnverksamhet

Välkommen till barnverksamheten i Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista! I vår verksamhet får barn och ungdomar tillägna sig grundläggande kunskaper om friluftsliv, lära sig att respektera allemansrätten och värna om vår miljö. Vårt mål är att väcka intresse för friluftsliv hos barn och ungdomar genom att trivas och ha kul i naturen, vara aktsamma om naturen, lära känna den och vara utomhus året runt.

Vi i Friluftsfrämjandet vill främja ett aktivt friluftsliv som skapar naturintresse och lägger grunden för en vana att vara ute. Direkta upplevelser med alla sinnen och hela kroppen skapar minnen för livet. Det du gör som barn blir ofta ditt fritidsintresse som vuxen. I vår verksamhet välkomnas alla barn och ungdomar, oavsett om de vill bli äventyrare när de blir äldre eller bara njuter av att vara ute i naturen. I Friluftsfrämjandet finns ingen exkludering, vi bedömer inte prestationer och ingen behöver vara bäst.

webb_38_Niclas_Vestefjell__2015_08_20_HighRes.jpg
webb_DSC2261.jpg
webb_DSC2454.jpg

Intresselista Barnverksamheten

Vi har stort intresse för våra barngrupper och tar emot nya deltagare från vår "intresselista". Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare.

Anmälan intresselista

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare

Klä dig rätt

Skogsmulle och skogens värld Solna - Sundbyberg-Spånga-Kista

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning