Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barnverksamhet

Välkommen till barnverksamheten i Solna-Sundbyberg. I vår verksamhet får barn och ungdomar tillägna sig grundläggande kunskaper i friluftsliv, lära sig respektera allemansrätten och värna om vår miljö. Vi har till syfte att väcka intresse för friluftsliv hos barn och ungdomar genom att trivas och ha kul i naturen, vara aktsam om naturen, lära känna naturen och vara ute året runt.

Vi i Friluftsfrämjandet vill främja för ett aktivt friluftsliv som skapar naturintresse och grundlägger en vana att vara ute. Direktupplevelser med alla sinnen och hela kroppen sätter spår för livet. Det du gör som barn, blir ofta ditt fritidsintresse som vuxen. I vår verksamhet platsar alla barn och ungdomar, vare sig de vill bli äventyrare när de blir stora eller bara tycker om att var ute i naturen. I Friluftsfrämjandet finns ingen utslagning, vi mäter inga prestationer och ingen behöver vara bäst. 

webb_38_Niclas_Vestefjell__2015_08_20_HighRes.jpg
webb_DSC2261.jpg
webb_DSC2454.jpg

Kölista - Barnverksamhet

Vi har stort intresse för våra barngrupper och vi tillsätter grupperna efter kölista. Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare.

Anmälan kölista

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss?

Bli ledare

Klä dig rätt

Skogsmulle och skogens värld Solna - Sundbyberg

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning