Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Välkommen till lokalavdelningen Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista

Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista är en lokalavdelning strax norr om Stockholm som har drygt 2000 medlemmar med över närmare 100 aktiva ledare, varav drygt 50 är barnledare, närmare 30 MTB ledare/hjälpledare och ett knappt 20-tal är vandringsledare.

Vi har nyligen välkomnat Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista stadsdelar som vårt upptagningsområde efter sammanslagning med Norra Järva lokalförening. Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya medlemmar från dessa områden till vår förening.

Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten och MTB till vandringar för vuxna på tisdagar, torsdagar och helger i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande.

I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid  efter  deltagarna  och  vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

HÖSTEN 2022:
Barnverksamheten är i full gång och de flesta grupperna är fullbokade men det finns några ströplatser kvar i enstaka grupper. Hittar ni inga lediga platser så ställ er gärna i vår kölista.

MTB grupperna kör fram till och med vecka 44 för att sedan ta uppehåll till mitten av April.
Finns platser kvar i flera av grupperna. Alla grupperna är publicerade och hittas under MTB fliken till vänster.

VANDRINGAR:
Vandringarna för hösten 2022 är igång och håller på till November då det blir uppehåll till våren. Klicka på Vandringar längre ner eller gå fliken Vandring i menyn till vänster för att se de inplanerade vandringarna.

SKRIDSKOR och LÄNGDSKIDOR:
Under vinter 21/22 hade vi ett samarbete med AIK Hockey samt Solna Konståkning för Pröva-på-Skridskor för barn samt samarbete med Sundbybergs IK (SIK) för längdskidor. Det var två väldigt uppskattade aktiviteter. Vi återkommer med detta inför nästa vinter.

Kölista - Barnverksamhet

Vi har stort intresse för våra barngrupper och vi tillsätter grupperna efter kölista. Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare.

Anmälan kölista

Utveckla långfärdsskridsko

Vill du vara med och utveckla långfärdsskridsko inom vår verksamhet? Läs mer under länken.

till Långfärdsskridskor...

Pågående äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kommande äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Kontaktuppgifter:

Postadress:

Friluftsfrämjandet Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista

c/o Fredrik Von Unge

Idrottsgatan 4  

169 35 SOLNA             

Kontakt e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se    

Följ oss på Facebook                 

         Välkommen att kontakta oss!            

          Låt äventyret börja!