Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till lokalavdelningen Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista

Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista är en lokalavdelning strax norr om Stockholm som har drygt 1900 medlemmar med över närmare 100 aktiva ledare, varav drygt 50 är barnledare, närmare 30 MTB ledare/hjälpledare och ett knappt 20-tal är vandringsledare.

Vi har precis välkomnat Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista stadsdelar som vårt upptagningsområde efter sammanslagning med Norra Järva lokalförening. Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya medlemmar från dessa områden till vår förening.
Som lokalavdelning erbjuder vi härliga naturupplevelser genom en mängd små och stora friluftsäventyr! Allt från barnverksamheten och MTB till vandringar för vuxna på tisdagar, torsdagar och helger i vårt närområde men även längre bort. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare. Vandringsledarna planerar säkra vandringsturer som är både njutbara, spännande och utvecklande.

I våra aktiviteter spelar det ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid  efter  deltagarna  och  vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.

MTB verksamheten för barn hösten 2021 startar 26:e Augusti. Grupperna fyller på först med de som har förtur från förra terminen och sedan från kölistan. Först efter det kommer äventyren att synas publikt här nedan.

Hösten 2021 schema för vandringar är nu klart. Alla 16 vandringsledare har planerat höstens vandringar. Klicka på Vandringar längre ner eller gå fliken Vandring i menyn till vänster för att se de inplanerade vandringarna.

Kölista - Barnverksamhet

Vi har stort intresse för våra barngrupper och vi tillsätter grupperna efter kölista. Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare.

Anmälan kölista

Utveckla långfärdsskridsko

Vill du vara med och utveckla långfärdsskridsko inom vår verksamhet? Läs mer under länken.

till Långfärdsskridskor...

Pågående äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kommande äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontaktuppgifter:

Postadress:

Friluftsfrämjandet Solna-Sundbyberg-Spånga-Kista

c/o Fredrik Von Unge

Idrottsgatan 4  

169 35 SOLNA             

Kontakt e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se    

Följ oss på Facebook                 

         Välkommen att kontakta oss!            

          Låt äventyret börja!