Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2022-01-10)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

MTB - Stigcykling

Våren 2022 fortsätter vi med stigcykling för barn och ungdomar! Preliminär terminsstart veckan efter påsklovet.

Under 2021 växte cykelverksamheten explosionartat. Vi är nu närmare 30 cykelledare och räknar med att kunna erbjuda plats under våren 2022 för drygt 80 barn som träffas och cyklar en gång i veckan.

 

Vi har tre nivåer för yngre barn, 6-9 år och tre nivåer för 9-15 år. Vi försöker så långt det är möjligt att nivågruppera barnen så att alla ska få ut så mycket som möjligt av cykeläventyret.

 

Vårens grupper kör i gång efter påsklovet och äventyren kommer läggas upp nedan. Förtur kommer att ges till de som cyklat med oss tidigare. 

 

Är du som förälder/vuxen/ungdom kanske själv intresserad av cykling? Det enda som slår äventyret är att leda det! Som MTB-ledare hos oss får du en uppskattad ledarutbildning som arrangeras av Friluftsfrämjandets region Mälardalen. Givetvis får barn till ledare förtur till platser i grupperna. Är du intresserad så tveka inte att höra av dig till oss. Du behöver inte vara en mästare på stigcykling för att bli en bra barnledare!

 

MTB-grupper för vuxna: Vi kommer även starta MTB-grupper för vuxna. Planen är att kunna erbjuda detta under våren 2022. 

 

Tycker du att detta låter intressant så får du gärna höra av dig till oss så för vi dig samman med de som planerar för detta.

Solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

 

Bli ledare

Det enda som slår att ta del av äventyret, är att leda det. Få saker slår känslan av att vara den som ger deltagarna förtroende. Ditt engagemang bidrar till att människor kommer ut i naturen. Är du redo att bli en av oss? Bli ledare
cykel.jpg
cykel2.jpg

MTB Solna - Sundbyberg

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.