Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknytte 3-4 år

2021-09-01

Skogsknytte är ett skogsäventyr för tre och fyraåringar, med mamma, pappa eller annan vuxen. Aktiviteterna är på barnens nivå där du som vuxen deltar aktivt och är medupptäckare. Barnet får utforska i sin egen takt med hela kroppen och alla sinnen tillsammans med ledare och sin medupptäckare.

Här finner du våra Skogknyttegrupper.

  • Barn födda 2017. Vi ses Lördagsförmiddagar 09.30 - 11.00 vid Ur och skurförskolan i Järvastaden. För närmare information, kontakta Jonas Malmberg på e-post: jonas.malmberg@friluftsframjandet.se

Är du intresserad av att delta? 

Vi har stort intresse för Skogsknytte och vi tillsätter grupperna efter kölista.

Anmäl intresse och ställ dig i vår kölista här.

 

Vill du bli ledare?

Vill du öka dina möjligheter till att ditt barn får gå i Skogsknytte? 

Vi behöver fler ledare, är du nyfiken?

Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare. Läs mer här om att bli ledare. Du får gå en bra ledarskapskurs som bekostas av lokalavdelningen. 

Vad kostar det? Aktiviteten kostar 300 kr per barn och termin som betalas till Solna lokalförening. Alla familjer, dvs. barn och även deltagande föräldrar, måste dessutom vara medlemmar i friluftsfrämjandet. Med medlemskapet följer bl.a. tillgång till andra aktiviteter, försäkring och medlemstidning. Bli medlem i Friluftsfrämjandet här.

Frågor om barnverksamheten eller kölistan?

Besvaras av grenledarna e-post:

magnus.grape@friluftsfamjandet.se

helene.westberg@friluftsframjandet.se

 

Frågor om Solna-Sundbybergs lokalförening?

Besvaras även av styrelsen via e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

webb2_DSC2245.jpg
webb_Plask.jpg

Din roll som förälder

I Friluftsfrämjandet låter vi barnen upptäcka i sin egen takt, utan att få förmaningar och förhållningsorder. Din roll är att vara barnets medhjälpare och ledsagare in i naturen. Med dig som stöd får ditt barn i lugn och ro utforska och upptäcka sin omgivning. Du har ansvar för ditt eget barn under passet, men alla medlemmar i Friluftsfrämjandet täcks av våra försäkringar under aktiviteten.

Skogsmulle och skogens värld Solna - Sundbyberg - Spånga - Kista

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning