Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Familjemulle

Vi går på upptäcksfärd på barnens villkor i naturens fantasifulla, spännande värld och föräldrar och syskon får följa med. Aktiviteterna är på barnens nivå där du som vuxen deltar aktivt och är medupptäckare.

Vi upplever naturen tillsammans och hela familjen får vara med i det spännande att upptäcka och lära sig om livet i naturen. Barnet får utforska i sin egen takt med hela kroppen och alla sinnen tillsammans med ledare och sin medupptäckare och så fikar vi så klart. 

Är du intresserad av att delta? 

Vi har stort intresse för Familjemulle och vi tillsätter grupperna efter kölista.

Anmäl intresse och ställ dig i vår kölista här.

 

Vill du bli ledare?

Vill du öka dina möjligheter till att ditt barn får gå i Skogsknytte? 

Vi behöver fler ledare, är du nyfiken?

Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare. Läs mer här om att bli ledare. Du får gå en bra ledarskapskurs som bekostas av lokalavdelningen. 

Vad kostar det? Aktiviteten kostar 300 kr per barn och termin som betalas till Solna lokalförening. Alla familjer, dvs. barn och även deltagande föräldrar, måste dessutom vara medlemmar i friluftsfrämjandet. Med medlemskapet följer bl.a. tillgång till andra aktiviteter, försäkring och medlemstidning. Bli medlem i Friluftsfrämjandet här.

Frågor om barnverksamheten?

Besvaras av grenledare Magnus Grape på e-post: magnusgrape69@gmail.com

Frågor om Solna-Sundbybergs lokalförening?

Besvaras även av styrelsen via e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

webb_19_Niclas_Vestefjell__2015_08_20_HighRes.jpg
0skogsmulleochskogensvärld1.jpg
friluftsframjandet_skogshjaltarna_160516_0226_sRGB_lr_webb880x440.jpg

Din roll som förälder

I Friluftsfrämjandet låter vi barnen upptäcka i sin egen takt, utan att få förmaningar och förhållningsorder. Din roll är att vara barnets medhjälpare och ledsagare in i naturen. Med dig som stöd får ditt barn i lugn och ro utforska och upptäcka sin omgivning. Du har ansvar för ditt eget barn under passet, men alla medlemmar i Friluftsfrämjandet täcks av våra försäkringar under aktiviteten.

Värt att tänka på

Du och ditt barn bör ha kläder som passar för väderleken. Vi är ute året runt, även när det regnar eller snöar. Ta gärna med lite extra kläder till ditt barn, som reserv om det plaskas mycket i pölar eller geggas i lera.