Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skogsknopp 1-3 år

2021-09-01

Skogsknopp är vår verksamhet för barn mellan ett och tre år. Här är korta ben en fördel, man är närmare alla roliga kottar och spralliga myror – och mossan är mjuk om man trillar.

Här får barnen efter egen förmåga träna motoriken och stärka musklerna i den mest fantastiska platsen för barns utveckling: naturen. Naturen stimulerar alla sinnen och väcker barns naturliga nyfikenhet! Gruppen leds av ledare från Friluftsfrämjandet och barn deltar gemensamt med föräldrar eller en annan vuxen. 

Här finner du våra Skogsknoppsgrupper:

 Vill du bli ledare?

Vi behöver fler ledare, är du nyfiken?

Vi startar gärna fler grupper om det finns intresse och söker vuxna som vill bli ledare. Läs mer här om att bli ledare. Du får gå en bra ledarskapskurs som bekostas av lokalavdelningen. 

Är du intresserad av att delta? 

Vi har stort intresse för Skogsknopp och tillämpar kölista.

Anmäl intresse och ställ dig i vår kölista här.

 

Vad kostar det? Aktiviteten kostar 300 kr per barn och termin som betalas till Solna lokalförening. Alla familjer, dvs. barn och även deltagande föräldrar, måste dessutom vara medlemmar i friluftsfrämjandet. Med medlemskapet följer bl.a. tillgång till andra aktiviteter, försäkring och medlemstidning. Bli medlem i Friluftsfrämjandet här.

Frågor om barnverksamheten eller kölistan?

Besvaras av grenledarna e-post:

magnus.grape@friluftsfamjandet.se

helene.westberg@friluftsframjandet.se

Frågor om Solna-Sundbybergs lokalförening?

Besvaras även av styrelsen via e-post: solna-sundbyberg@friluftsframjandet.se

webb_öppna_skogsgläntan.jpg
webb2_DSC2245.jpg

Din roll som förälder

I Friluftsfrämjandet låter vi barnen upptäcka i sin egen takt, utan att få förmaningar och förhållningsorder. Din roll är att vara barnets medhjälpare och ledsagare in i naturen. Med dig som stöd får ditt barn i lugn och ro utforska och upptäcka sin omgivning. Du har ansvar för ditt eget barn under passet, men alla medlemmar i Friluftsfrämjandet täcks av våra försäkringar under aktiviteten.

Skogsmulle och skogens värld Solna - Sundbyberg - Spånga - Kista

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning