Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bad på Möllebadet

Möllebadet är ett populärt friluftsbad med bryggor och ramp, där du bland annat hittar ett hopptorn, en kiosk, en beachvolleyplan och en grillplats.

Information om tillgänglighet, badvattenprov och regler: 
https://www.salem.se/uppleva--gora/idrott-motion-och-friluftsliv/friluftsliv-och-motion/badplatser/

Parkering
Om du kommer med bil finns det en parkering att nyttja. Av räddningsskäl är det inte tillåtet att parkera längs vägen. Om parkeringen är full finns möjlighet att parkera vid Rönninge tennishall, det finns några platser vid vändplanen samt några platser mitemot koloniområdet som du passerar på vägen dit. Du får en fin promenad i skogen och längs sjön till Möllebadet. 

Köra vattenskoter på sjön? 
Observera att det inte är tillåtet att köra vattenskoter på sjön. Det är enbart tillåtet i sjöar som Länsstyrelsen har utfärdat undantag för. Kommunens sjöar ingår inte i något undantag. Här kan du läsa mera om motordrivna farkoster på vatten

Hitta hit
Badet ligger vid Garnudden i sjön Uttran. Sjön sträcker sig från Tumba till Rönninge. Till Möllebadet tar man sig med bil genom att svänga direkt efter järnvägsövergången vid Uttran. Gång- och cykelväg finns längs Uttrans strand från Rönninge genom Garnuddens naturskyddsområde.