Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bada, simma och lek

Visst är det härliga med plask, sim och lek i sjön? I vårt närområde finns goda möjligheter till det - nära. Packa väskan med badkläder, picknick och flythjälp om det behövs och ge er ut och njut!

Var får en bada?

Du får bada nästan överallt. Som riktmärke kan du använda Skogsmulles ord - "inte störa, inte förstöra". Ta också med dig att Allemansrätten medför såväl rättigheter som skyldigheter.


Bad på Möllebadet

Möllebadet är ett populärt friluftsbad med bryggor och ramp, där du bland annat hittar ett hopptorn, en kiosk, en beachvolleyplan och en grillplats.


Bad i Karlskronaviken

Karlskronaviken kallas i folkmun för Kalleviken. Här finner du en öppen yta för picknick och solbad. Viken har en sandstrandsremsa och sjön en långgrund botten. Här går det fint att lägga i sin kajak, kanadensare eller SUP, bygga sandslott eller springa ut i sjön för ett dopp i det blå.


Bad vid Bergviks brygga

Bergviks brygga lockar till bad med vacker utsikt över sjön och naturreservatet Ensta ö. En fin plats att bada vid, både för den som vill hoppa "bomben" och för den som vill ta sig ner lite lugnare via stege. Det går bra att paddla ut i sjön härifrån.