Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Mot nya äventyr!

Verksamhetsberättelse 2020 och äventyr 2021

Ta del av vår verksamhetsberättelse för 2020 och vår preliminära planering för 2021. Vi ser fram emot många härliga äventyr under det kommande året - häng med oss ut! Kanske ses vi på en lunchpromenad, på vårt digitala årsmöte, på ett Skogsmulle-äventyr eller på Ersboda 4H-gård!


Naturen har alltid öppet

Spana bäver vid någon av sjöarna, upptäck skogen med pannlampa när det är mörkt, utmana dig i MTB-spåret, leta gömda geocacher och ropa efter Skogsmulle… Välkommen ut! Såhär i pandemitid är naturen viktigare än någonsin. Ta dig ut i naturen – på egen hand eller tillsammans med Friluftsfrämjandet. Läs mer om vad du kan upptäcka & uppleva i vårt närområde.


Anmäl dig till Friluftsfrämjandet Salems årsmöte 9/3

Hjärtligt välkommen på vårt digitala årsmöte. Naturen har kanske aldrig varit viktigare än under 2020 och den har alltid öppet! Trots Covid-19 är vi många som äventyrat, med anpassningar gjorda. Under kvällen summerar vi 2020 i ord och bilder, väljer styrelsemedlemmar utifrån valberedningens förslag och berättar om planerna för 2021 och ”Friluftslivets år”.


Friluftsliv för alla!

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla. Välkommen du också! Friluftsfrämjandet är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Med över 100 000 medlemmar, 7000 ledare, 500 förskolor och skolor, 300 lokalavdelningar och 25 skidbackar är vi Sveriges största friluftsorganisation. Bli medlem du också!