Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Nyfiken på 2023-års alla äventyr och planerna för 2024?

Året som gick fyllde vi med äventyr för små och stora upptäckare. Tillsammans har vi skapat, genomfört och upplevt ca 4000 friluftstimmar! Vi fick finbesök i skogen av socialminister Jakob Forssmed, det tjoades i höghöjdbanor, mystes vid brasor, och mer därtill. Läs mer i vår verksamhetsberättelse och kom gärna med på vårt årsmöte den 6 mars och på de äventyr som väntar 2024! 


Kom med och led äventyr för unga!

Vill du ha ett superroligt ideellt uppdrag? Bli Vildmarksäventyrsledare hos oss! Du får personlig utveckling, mycket tid i naturen med likasinnade och mycket mer. Du behöver inte vara expert och kunna allt. Det som krävs är ett intresse för natur och friluftsliv och en vilja att uppleva det!


Läs 2022-års verksamhetsberättelse

Året som gick fyllde vi med äventyr för små och stora upptäckare. Det cyklades montainbike på slingringa stigar, tjoades i höghöjdbanor, mystes vid brasor, tränades livräddning och mer därtill. Läs mer i vår verksamhetsberättelse och kom gärna med på vårt årsmöte den 14 mars och på de äventyr som väntar 2023! 


Naturen har alltid öppet

Spana bäver vid någon av sjöarna, upptäck skogen med pannlampa när det är mörkt, utmana dig i MTB-spåret, leta gömda geocacher och ropa efter Skogsmulle… Välkommen ut! Såhär i pandemitid är naturen viktigare än någonsin. Ta dig ut i naturen – på egen hand eller tillsammans med Friluftsfrämjandet. Läs mer om vad du kan upptäcka & uppleva i vårt närområde.


Friluftsliv för alla!

Vi skapar roliga, trygga och lärorika äventyr – på fjället, vattnet, snön, isen och i skogen. Året runt och för alla. Välkommen du också! Friluftsfrämjandet är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som genom friluftsliv verkar för folkhälsa, livsglädje och respekt för naturen. Med över 100 000 medlemmar, 7000 ledare, 500 förskolor och skolor, 300 lokalavdelningar och 25 skidbackar är vi Sveriges största friluftsorganisation. Bli medlem du också!