Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Långfärdsskridsko

Ansvarig ledare - Tony Rosten tonyrosten@hotmail.com

Uppland och Sörmland erbjuder fantastiska möjligheter för långfärdsskridsko, även vid snörika vintrar.

Vi ordnar ledarledda turer varje helg, när isläget medger.

För långfärdsskridskoverksamheten använder vi vår hemsida på Skridskonätet. På Skridskonätet finns information om alla långfärdsskridskoklubbars utlysta och genomförda turer, samt isobservationer. Skridskonätet är vår primära plats för långfärdsskridsko. Där kan du även, under menyn FFMS, läsa mer om vår verksamhet.

Om du vill vara med på turer och även få information om åkbara isar kan du bli medlem i vår skridskoverksamhet på Skridskonätet. För att bli medlem måste du genomgå en kurs eller på annat sätt ha erforderlig kunskap. Vi ordnar i regel kurser varje säsong.

Genom medlemskapet i Skridskonätet får våra medlemmar även tillgång till andra klubbars is- och färdrapporter från hela Sverige, och kan även delta i turer i Friluftsfrämjandets alla lokalavdelningar.

För vidare information, kontakta Tony Rosten (grenledare) eller Mats Ljungberg (webmaster).

(Till vänster finns, bristfälligt, resuméer från några säsonger. I följande länk Resuméer och verksamhetsberättelser finns information för de senaste 30 åren. Här tänkte vi, från och med säsongen 2023-2024, lägga en länk till resuméen för pågående säsong.)

5257362.jpg
4686089.jpg