Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Märsta-Sigtuna lokalavdelning!

Vi är en lokalavdelning med runt 600 medlemmar och har verksamhet för barn (knytte, mulle, strövare, frilufsare och skridskoskola) och för vuxna (kajak, långfärdsskridsko, stavgång, MTB och vandringar).

Med anledning av Covid-19 (Corona)

Vi gör vårt bästa för att följa utvecklingen av Covid-19 och hålla oss uppdaterade om de råd och riktlinjer som kommer från nationellt och regionalt håll, och från vår egen förening. Vi brottas liksom många andra med hur vi ska tänka kring verksamheten och vad som väger tyngst. Att göra allt vi kan för att inte bidra till att människor samlas eller att bedriva verksamhet inom de rådande riktlinjerna för att främja utevistelse, rörelse och folkhälsa. Tillsvidare har vi beslutat oss för att följa riksorganisationens rekommendationer för äventyr utomhus, med max åtta personer per grupp inklusive deltagare. Rekommendationerna omfattar inte barn födda 2005 och senare.

Embarsboda stängt tillsvidare

Serveringen i Embarsboda har varit stängd sedan i mars 2020 och håller stängt tillsvidare. Självklart går det bra att ta med eget fika och besöka grillplatsen och utemiljön vid torpet. Ved ska finnas i vedlåren ute. Vi är många som uppskattar att besöka reservatet, och grillplatsen vid torpet. Därför är det extra viktigt att vi hjälps åt att ta med oss allt skräp och lämna platsen så att den känns trevlig för nästa som kommer.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Senaste verksamhetsberättelsen

Senaste Frilufts-Aktuellt

Friluftsfrämjandet Märsta-Sigtuna
marsta-sigtuna@friluftsframjandet.se

Box 2042
195 02 Märsta

Följ oss på Instagram

Följ oss på facebook