Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Välkommen till Märsta-Sigtuna lokalavdelning!

Vi är en lokalavdelning med runt 600 medlemmar och har verksamhet för barn (knytte, mulle, strövare, frilufsare och skridskoskola) och för vuxna (kajak, långfärdsskridsko, stavgång, MTB och vandringar).

Med anledning av Covid-19 (Corona)

Med omsorg om ledare, medlemmar och deltagare håller styrelsen i Märsta-Sigtuna Lokalavdelning sig uppdaterade om myndigheternas rekommendationer och kommer löpande att utvärdera hur vår verksamhet påverkas. Här hittar du senaste rekommendationerna från riksorganisationen: https://www.friluftsframjandet.se/aktuellt/covid19/

Embarsboda stängt tillsvidare

Styrelsen har beslutat att hålla torpet och serveringen i Embarsboda stängd tillsvidare p.g. av Corona-viruset. Men självklart går det bra att ta med eget fika besöka grillplatsen och utemiljön vid torpet. Ved ska finnas i vedlåren ute.

Övrig verksamet

Vad gäller våra övriga verksamheter så kommer den verksamhet där målgruppen framför allt är personer i riskgruppen 70+ att ställas in. Det gäller främst stavgången. Övrig vuxen- och barnverksamhet kommer att fortsätta med vissa försiktighetsåtgärder. Det är var och ens ansvar att hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19. Självklart ska du som deltagare inte delta i en verksamhet om du har minsta symtom på sjukdomen.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Senaste verksamhetsberättelsen

Senaste Frilufts-Aktuellt

Friluftsfrämjandet Märsta-Sigtuna
marsta-sigtuna@friluftsframjandet.se

Box 2042
195 02 Märsta

Följ oss på facebook