Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Lite av varje

Torka din egen mat - lättare än du tror

Det finns få saker som går upp mot att känna smaken av söt paprika, krispig kål eller syrliga äpplen efter flera dagar ute på tur utan färsk mat. Kanske ryggar du tillbaka vid tanken att torka din egen mat, men gör inte det. Det är lättare än vad du tror!


Val di Mello - en dröm i högalpin granit

Val di Mello som tillhör Lombardiet och regionen Sondrio kallas också "Little Yosemite", det här är ett historiskt viktigt klätterområde nära den italiensk-schweiziska gränsen. I Val di Mello kan du hitta några av de bästa granitturerna i Europa, och det är också hem för riktigt bra bouldering och sportklättring.


En helg med hinder

Två dagar Naturparkourledarutbildning lämnar dig härligt slut i kroppen, lycklig över alla nya vänner och taggad på att testa idéerna som gror i ditt huvud. Troligtvis sover du också tio timmar i sträck under natten. Ta en titt på vad du får med dig.


Ett hållbarare friluftsliv

Fjällräven gör tröjor av svensk ull. Andra väljer helt andra vägar att skapa ett hållbarare friluftsliv. Hur ska vi som konsumenter egentligen veta vilken väg som är bäst? Och spelar det någon roll?