Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Tävla med din godaste utflyktsmacka – vinn fint pris!

Friluftsfrämjandet gillar att vara ute. Skogaholm gillar att vara en del av matsäcken på utflykten. Därför känns det väldigt naturligt att vi nu inleder ett samarbete. För att fira bjuder vi in dig till att vara med och tävla med din godaste utflyktsmacka. Varje månad delar vi ut fina priser.

Så här går det till:

  1. Gör din favoritmacka och ta med den på utflykt. 
  2. Ta ett foto på mackan eller gör en liten film.
  3. Publicera fotot/filmen på Instagram eller Facebook tillsammans med ditt recept och tagga den #godasteutflyktsmackan
Vinnare

En jury utser vinnare löpande under 2021, totalt 50 st. Och postar ut fina priser.

Alla vinnare får: Bröd från Skogaholms hela brödsortiment, Skogaholms ryggsäck och termos, samt en emaljmugg från Friluftsfrämjandet, till ett sammanlagt värde av ca 1000 kr. Eller en tarp, om det är en grupp inom Friluftsfrämjandet som deltar i tävlingen.

Priset kan inte omvandlas till pengar eller annat pris.

Dessutom har du möjlighet att ditt bidrag blir en del av vår receptbok med utflyktsmackor. Vinnarna kontaktas löpande och presenteras på Friluftsfrämjandets Instagram Stories. Du får gärna delta med flera recept.

Friluftsfrämjandet och Skogaholm återpublicerar (”Repost” i Instagram Stories) foton som använder #godasteutflyktsmackan. Om er profil på Instagram/Facebook ej är publik, och ni vill delta i tävlingen, är ni välkomna att skicka en skärmdump med publicerat foto och #godasteutflyktsmackan till Friluftsfrämjandet via meddelande på Instagram/Facebook, eller som kommentar till Friluftsfrämjandets inlägg med tävlingen på Facebook.

Tävlingsregler

Organisatör
Fazer Bageri och varumärket Skogaholm
Friluftsfrämjandet 

Vem kan delta?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal på Fazer eller Friluftsfrämjandet som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.

Hur deltar man?
En jury bestående av representanter från Fazer/Skogaholm och Friluftsfrämjandet utser totalt 50 vinnare och postar löpande ut fina priser från Skogaholm och Friluftsfrämjandet. Kanske kommer just ditt bidrag bli en del av den receptbok på goda utflyktsmackor som Skogaholm och Friluftsfrämjandet kommer ge ut 2022!

Vinnarna kontaktas löpande och kommer publiceras på Friluftsfrämjandets Instagram Stories och Skogaholms Instagram Stories. Du får gärna delta med flera recept. Juryns beslut kan inte överklagas.

Tävlingen #godasteutflyktsmackan är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook/Instagram.