Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Kontakta oss

Har du en fråga är du varmt välkommen att kontakta oss, här hittar du våra kontaktuppgifter.

Hitta till oss

Vi har vårt rikskontor på Instrumentvägen 14 i Stockholm.
Postadress: Instrumentvägen 14, 126 53 Hägersten

Allmänna frågor

Har du allmänna frågor om Friluftsfrämjandet kan du nå oss på info@friluftsframjandet.se eller ring oss på 08-447 44 40, öppettider är måndag-fredag 9:00-11:30 och 13:00-15:00. Öppettider under sommaren: VXL-telefon är stängd mellan vk28-32. Svarstiderna på mail kan vara något längre än vanligt under sommaren, men vi svarar förstås så snabbt vi kan. Trevlig sommar!

Medlemservice - för dig som är medlem

Har du frågor som rör ditt medlemskap kan du nå oss på medlem@friluftsframjandet.se eller ring oss på 08-447 44 40, öppettider måndag-fredag 9:00-11:30. Det går bra att skicka mail till oss, men räkna med längre svarstider. Om det uppstår några frågor under den här perioden kan du alltid kika efter svaret på din fråga under vanliga frågor & svarÖppettider under sommaren: Under juli-augusti har vi begränsad bemanning på vår medlemsservice/support. Telefonen är stängd mellan vk28-32, men du är välkommen att maila dina frågor till medlem@friluftsframjandet.se. Svarstiderna på mail kan vara något längre än vanligt under sommaren, men vi svarar förstås så snabbt vi kan. Trevlig sommar!

IT-support - för ledare

Behöver du hjälp med administrativa frågor, maila support@friluftsframjandet.seÖppettider under sommaren: Telefonsupporten är stängd mellan vk28-32, men du är välkommen att maila dina frågor till support@friluftsframjandet.se.
Under juli-augusti har vi begränsad bemanning på vår support, men vi svarar förstås så snabbt vi kan. Trevlig sommar!

Kontaktpersoner

Söker du speciella funktioner/personer? Här hittar du kontaktuppgifter till oss på Riksorganisationen.
 

Övrig info

Riksorganisationens organisationsnummer: 802003-0303

Vad gör du om en kris sker?

I våra aktiviteter strävar vi efter säkerhet. Ring alltid 112 innan du ringer ICE-nummer eller krisnumret. Är du i behov av stöd? Ring vårt krisnummer 08-657 49 28.

Hjälp oss förbättra vår webbplats!

Har du stött på ett tekniskt problem?  Vi skulle bli väldigt tacksamma om du rapporterar in det till oss med så detaljerad information som möjligt.

Buggrapport