Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kontakt

Stugvärdinna Vivan Carlander.  Mb:073-9724312

Bugg fixad - äventyr efter 2023 visas nu

I den här releasen har vi fixat en bugg och några små saker som fanns kvar efter den senaste releasen av sökfunktionen för äventyr.


Version 2.3.15 av friluftsframjandet.se

I den här releasen så har vi löst några buggar kopplat till vår mailfunktion, webbetalning för äventyr och gjort flera förbättringar av Spelet om allemansrätten.


Ung och vill påverka?

Då ska du ta chansen att bli en del av Friluftsfrämjandets riksstyrelse! Med en passion för friluftslivet och en vilja att utveckla Friluftsfrämjandet in i framtiden kan du bidra med din kunskap och ditt perspektiv som ung i vår organisation.


Möt Nova i den fjärde boken om Skogsmulle

Kosmohoj! Så säger Nova, Skogsmulles vän i rymden. Hon kommer från fantasiplaneten Tella som liknar vår planet Tellus, men är så ren att planeten inte syns på stort avstånd. Nova lär oss om rymden och hur vi kan hålla rent på vår planet. I nästa sagoäventyr får vi lära känna Skogsmulles vän Nova och ta del av hennes klokskaper kring miljö och klimat, du hänger väl med?


Lars Lundström, generalsekreterare har fått nytt jobb

Brev från ordförande Erik Lundvik: Lars Lundström har varit generalsekreterare (GS) för Friluftsfrämjandet de senaste sex åren och bidragit till en mycket positiv utveckling. Nu har han fått nytt jobb och slutar på Friluftsfrämjandet i augusti.


Skidlärare i Friluftsfrämjandet utnämnd till Årets skidinspiratör

Sofia Eriksson, skidlärare i Friluftsfrämjandet blev utnämnd till Årets skidinspiratör av SLAO. Även skidläraren Markus Olofsson var en av de tre finalisterna.


Kvitto för friskvård

Visste du att Friluftsfrämjandets äventyr räknas som friskvård? Som medlem kan du skriva ut ett kvitto på ett äventyr direkt efter betalning, eller ladda ner det i efterhand. Kvittot kan du använda som underlag för att få friskvårdsbidrag från din arbetsplats. Du kommer bara att se kvitto på äventyr som du betalat online.


Friluftsfrämjandet hjärtar Håll Sverige Rent = Sant

Friluftsfrämjandet och Håll Sverige Rent har varit kompisar i snart 40 år. Ända sedan starten har Friluftsfrämjandet en plats i stiftelsens styrelse.


7 miljoner till Friluftsfrämjandet från Postkodlotteriet

”Vi är otroligt stolta och glada! Friluftslivet har aldrig varit så viktigt som just nu, och dessa pengar är avgörande stöd i vårt arbete för ett friluftsliv för alla”. Så säger Friluftsfrämjandet när de idag tilldelades 7 miljoner kronor i Postkodlotteriets årliga utdelning till förmånstagarna.


Ny bok med Skogsmulle och allemansrätten vid vatten

Under hösten 2020 lanserade Friluftsfrämjandet boken Skogsmulle och den röda fjädern och i början av 2021 lanserades Skogsmulle och den ledsna fågeln. Nu kommer Skogsmulles tredje bok där vi får lära oss om allemansrätten i skärgårdsmiljö tillsammans med Skogsmulle och hans vän Laxe.

Visa ytterligare 10 sidor