Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Version 2.3.15 av friluftsframjandet.se

2021-07-05

I den här releasen så har vi löst några buggar kopplat till vår mailfunktion, webbetalning för äventyr och gjort flera förbättringar av Spelet om allemansrätten.

Spelet om allemansrätten 

Vi har flyttat in Spelet om allemansrätten till friluftsframjandet.se och samtidigt förbättrat användarvänlighet.
  • Större texter och knappar gör det enklare att använda spelet på mobil
  • Som användare kan du enkelt byta språk mellan svenska och engelska
  • Text om Friluftsfrämjandet och länk till Bli medlem uppmuntrar användare av spelet att bli medlem hos oss
  • Tydligare hur man delar spelet till andra
  • Förbättrade texter vid delning i sociala medier och på Google
Testa spelet och sprid det gärna så att fler kan testa sina kunskaper: friluftsframjandet.se/spelet-om-allemansratten

Buggfixar

Mail via friluftsframjandet.se

Flera ledare har hört av sig om att det uppstår problem när de mailar sina deltagare eller gör medlemsutskick via medlemssök på friluftsframjandet.se. Nu har vi åtgärdat några av de fel vi upptäckt och hoppas att det ska lösa problemen som upplevts. Bland annat har vi gjort så att innehållet i mailet sparas ifall du klickat på "Skicka mail" men att mailet av någon anledning inte kunde skickas - ett problem som flera rapporterat.

Upplever du fortfarande problem efter 1 juli?
Om du fortfarande stöter på problem när du mailar, hör gärna av dig till oss om vad som går fel. Om möjligt skriv gärna tidpunkt för när problemet inträffade och vilka steg du tog innan problemet uppstod. Ju mer information vi får desto lättare är det för oss att återskapa och åtgärda det. Maila vår support med ämnesraden "Bugg mailtjänst": bugg@friluftsframjandet.se 
 

Övriga buggfixar

  • Vid publicering av äventyr ligger det nu en spärr som anger att minsta medlemspris är 11 kr vid webbetalning, anger du ett lägre pris för ditt äventyr så får du upp ett felmeddelande. Läs mer om hur webbetalning fungerar här.
  • Fix av bugg som gjorde att när man klickade i att man ville köpa ett familjemedlemskap och fyllde i sina familjemedlemmar, men sedan ändrade sig och ville köpa ett enskilt medlemskap, så skapades familjemedlemmarna upp i vårt system. Detta är nu fixat.
  • Bild på lokalavdelningarnas startsidor visades inte, vilket är åtgärdat nu.
  • När man delar en sida på facebook så hämtade den ibland fel bild, detta är nu åtgärdat. Som webbredaktör kan du styra vilken bild som delas för er lokalavdelningssida - läs här om du hur du gör.

Hör gärna av dig till bugg@friluftsframjandet.se om du stöter på några konstigheter eller problem, eller till it-utveckling@friluftsframjandet.se om du vill föreslå förbättringar.