Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Lars Lundström, generalsekreterare har fått nytt jobb

2021-06-10

Brev från ordförande Erik Lundvik: Lars Lundström har varit generalsekreterare (GS) för Friluftsfrämjandet de senaste sex åren och bidragit till en mycket positiv utveckling. Nu har han fått nytt jobb och slutar på Friluftsfrämjandet i augusti.

Under Lars Lundströms sex år som GS har organisationens utveckling varit mycket positiv: idag ökar antal medlemmar, ekonomin är stabil, styrelsen är stabil, rikskontoret har genomgått två organisationsförändringar, varumärket är starkt, och en bra, tydlig och flerårig strategi samt plan har antagits. Samt, kvaliteten i verksamheten är som alltid fortsatt mycket hög. Lars har varit högst bidragande i denna utveckling. 
 
Nu har Lars precis sagt upp sig för att bli chef för hållbarhet inom ett mycket nytänkande industriföretag och slutar på Friluftsfrämjandet i slutet av augusti. 
 
 Här vill jag citera Lars ord:

Jag älskar mitt jobb som GS och tycker verkligen att det varit "världens bästa" som jag sagt så många gånger. Jag är oerhört stolt och ödmjuk över att ha fått representera Friluftsfrämjandet och allt vi åstadkommit tillsammans. Jag går inte ifrån Friluftsfrämjandet, men till en ny spännande roll och får fortsätta jobba för det goda.


Styrelsen kommer att rekrytera och tillsätta en interim-GS så snart som möjligt, och parallellt med detta påbörja rekryteringen av en GS.  
 
Vi tackar Lars för de här åren och önskar honom varmt lycka till i sitt nästa uppdrag! 
 
Lars jobbar på som vanligt till dess att han slutar. 
 
Med vänliga hälsningar, 
riksorganisationen, genom 
Erik Lundvik, ordförande riksstyrelsen