Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrliga Vuxna

För dig som vill vara ute!


Saknar du någon som vill hänga med dig ut?
Vill du tillsammans med nya bekantskaper, få nya naturupplevelser till livs?
Häng med oss ut!!

Vi vill med denna grupp ge möjlighet till härliga friluftsaktiviteter i vårt närområde. Vi siktar på aktiviteter typ vandring, paddling, cykling och praktisk friluftsteknik mm. Verksamheten utvecklas utifrån gruppens önskemål med målet att det skall vara kul att vara ute. Aktiviteterna kommer att guidas av erfarna ledare och instruktörer. Vi vänder oss till er vill komma ut i naturen tillsammans med andra. Det krävs inga tidigare erfarenheter (simkunnighet vid paddling ett krav), bara en vilja att lära nytt. Utrustning har vi till viss del att låna ut inom föreningen.

Vi kommer att åka ut till aktiviteterna antingen med lokaltrafik eller samåkning i egna bilar. Aktiviteterna är i dagsläget grovplanerade. Aktiviteter och plats kan komma att ändras utefter FoHM riktlinjer, väderförutsättningar och vad vi kommer fram till i gruppen.

Terminsavgift 1000 kr (reskostnader tillkommer)
Anmälan och betalning via webben. Håll koll bland alla äventyr i början i början av terminen.

Marie Wilhelmsson/Mats Sihvonen

Exempel på program
(Exakta tider och platser meddelas inför varje äventyr men räkna med dagsaktiviteter där vi lämnar Malmö ca 9.00 och är hemma under eftermiddagen)

  • Rovfågelsafari (ca 6km vandring)
  • Vandring i ett av Skånes strövområde med friluftsteknik (ca 10 km vandring)
  • Mtb cykling i trakterna kring Holmeja med friluftsmat.
  • Livet i en trädkrona! Vi får prova på klättra med en arborist och delar tiden med en vandring i Fulltofta (ca 4-6 km vandring)
  • Paddling, med övernattning, på något av Skånes underbara paddelvatten