Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Äventyrliga familjen

Upplev naturen med din familj! Äventyrliga familjen är vår verksamhet för aktiva familjer som vill uppleva äventyr tillsammans.

Här får barnen i sällskap med sina föräldrar chansen att växa efter förmåga i samklang med naturen. I äventyrliga familjen förväntas även föräldrarna ta en aktiv roll i verksamheten, och tillsammans med barnen och övriga familjer utforska naturen.  

Testa massa aktiviteter

Som deltagare får ni prova olika friluftsaktiviteter säsong för säsong, såsom att laga mat över öppen eld, paddla, vandra, klättra, geocacha, åka skidor, besöka grottor, fiska och mycket mera. Vi har en rik flora av olika aktiviteter att plocka ur - fysisk aktivitet, utforskande, lärande och skapande i naturen, överlevnad – allt i samklang med naturen och med förståelse för allemansrätten.

Äventyrgen anpassas efter gruppens önskan. Vårt främsta mål är att ge er som familj fri tid att umgås och ha kul på fritiden.

Liksom alla andra grupper behövs ledare för att starta upp en grupp med Äventyrliga familjen, är du intresserad och nyfiken på att bli ledare för en grupp tillsammans med andra familjer hör av dig till malmo@friluftsframjandet.se

Berättelse från en grupp inom Äventyrliga familjen

Klicka här för att läsa mer