Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Telemark

Inom Telemark arrangerar vi kurser, resor och aktiviteter.

Kurser
Vi håller både nybörjarkurser och fortsättningskurser inom telemark. Nybörjarkurs är för dig som aldrig provat eller bara provat någon enstaka gång, vi börjar helt enkelt från början och jobbar oss fram mot en fin telemarksväng. Fortsättningskurs är för dig som åkt en del men vill "få till det" lite bättre och få tips på hur du kan utveckla din åkning.

En populär fortsättningskurs är offpistkursen där vi jobbar med både puckligt, smalt  och brant och kanske lite skog likväl som lössnö och lavinsäkerhet.

Privatlektioner
Vi erbjuder också skidskola i form av privatlektioner. Du kanske vill ha speciell hjälp med att komma igång eller kanske putsa på din teknik och få full uppmärksamhet och vägledning av en egen instruktör. Då kan vi erbjuda privatlektioner där du själv kan välja innehåll och inriktning. Se här för mer info om lektioner.

Resor
Under säsongen arrangerar vi några trevliga resor till fin åkning. Det kan t ex vara Offpisthelg i Kittelfjäll eller Toppturshelg i Hemavan. Målet med våra resor är att de skall innehålla den där lilla extra "kryddan" som man kanske inte får när man åker på egen hand.

Aktiviteter
Vi träffas lite då och då under säsongen under olika teman där vi t ex tränar kortsväng eller carving i Bräntbergsbacken, en lördagsutflykt till Bygdsiljumsbacken, tränar kamraträddning med tranceiver eller ser en skön skidfilm och fikar gott.

För mer info, kontakta C-H Lindmark, grenledare.

IMGP3421.jpg
Skidor med hudar.JPG