Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skidresor

Vi arrangerar trevliga och innehållsrika skidresor med lite extra

Under säsongen arrangerar vi några trevliga resor till fin åkning, framförallt i Västerbottensfjällen. Det kan t ex vara Offpisthelg i Kittelfjäll eller helg med Cat skiing i Borgafjäll.

Målet med våra resor är att de skall innehålla den där lilla extra "kryddan" som man kanske inte får när man åker på egen hand. Det kan t ex vara CatSki, lavinkunskap eller clinics (kort kursinslag med visst tema).

Ett annat viktigt mål är att vi vill vara en möjlighet till gemenskap med andra likasinnade för den som kanske inte har så många kompisar som älskar snösport utför.

På våra resor finns det alltid med en skidlärare-/instruktör som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper för att du skall få ut så mycket som möjligt av resan och vidareutvecklas till en bättre åkare.

Oavsett om du åker telemark, randonnée, alpint/slalom eller snowboard/splitboard och gillar offpist och toppar är vårt mål att erbjuda dig en bra upplevelse och äventyr.

Våra aktiviteter utgår vanligtvis från Umeå men du som kommer från någon annan ort är självklart lika välkommen. Vi har ofta deltagare från hela landet. Kontakta oss gärna för tips på resealternativ för anslutning.

Pga Covid-19 genomförde vi inte några skidresor under säsongen 2020/2021. Mycket tråkigt att även säsongen 2022 påverkas av de nya vågorna av smitta men vi hoppas att kunna genomföra något i senare delen av säsongen. Vi lägger upp information så snart vi har resor och aktivteter klara.

Välkommen med!

CatSki-Aktivitet.JPG
Tranceiver.JPG
Topptur.jpg
Robert puder.jpg