Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skidresor

Vi arrangerar trevliga och innehållsrika skidresor med lite extra

Under säsongen arrangerar vi några trevliga resor till fin åkning, framförallt i Västerbottensfjällen. Det kan t ex vara Offpisthelg i Kittelfjäll eller Stora Blåsjön.

Målet med våra resor är att de skall innehålla den där lilla extra "kryddan" som man kanske inte får när man åker på egen hand. Det kan t ex vara lavinkunskap eller clinics (kort kursinslag med visst tema).

Ett annat viktigt mål är att vi vill vara en möjlighet till gemenskap med andra likasinnade för den som kanske inte har så många kompisar som älskar snösport utför.

På våra resor finns det alltid med en skidlärare-/instruktör som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper för att du skall få ut så mycket som möjligt av resan och vidareutvecklas till en bättre åkare.

Oavsett om du åker alpint/slalom, randonnée, telemark eller snowboard/splitboard och gillar offpist och toppar är vårt mål att erbjuda dig en bra upplevelse och äventyr.

Våra aktiviteter utgår vanligtvis från Umeå men du som kommer från någon annan ort är självklart lika välkommen. Vi har ofta deltagare från hela landet. Kontakta oss gärna för tips på resealternativ för anslutning.

För säsongen 2024 har vi en resa till Kittelfjäll planerad men klurar också på mer. Mer info läggs upp när planerna är mer konkreta.

Välkommen med!

CatSki-Aktivitet.JPG
Tranceiver.JPG
Topptur.jpg
Robert puder.jpg