Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skidresor

Vi arrangerar trevliga och innehållsrika skidresor med lite extra

Under säsongen arrangerar vi några trevliga resor till fin åkning, framförallt i Västerbottensfjällen. Det kan t ex vara Offpisthelg i Kittelfjäll eller helg med Cat skiing i Borgafjäll.

Målet med våra resor är att de skall innehålla den där lilla extra "kryddan" som man kanske inte får när man åker på egen hand. Det kan t ex vara CatSki, lavinkunskap eller clinics (kort kursinslag med visst tema).

Ett annat viktigt mål är att vi vill vara en möjlighet till gemenskap med andra likasinnade för den som kanske inte har så många kompisar som älskar snösport utför.

På våra resor finns det alltid med en skidlärare-/instruktör som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper för att du skall få ut så mycket som möjligt av resan och vidareutvecklas till en bättre åkare.

Oavsett om du åker telemark, randonnée, alpint/slalom eller snowboard/splitboard och gillar offpist och toppar är vårt mål att erbjuda dig en bra upplevelse och äventyr.

Våra aktiviteter utgår vanligtvis från Umeå men du som kommer från någon annan ort är självklart lika välkommen. Vi har ofta deltagare från hela landet. Kontakta oss gärna för tips på resealternativ för anslutning.

Programmet för säsongen 2020:
Offpistspecial Clinics Kittelfjäll
* Offpist Stora Blåsjön <- Vårt nya resmål!

Tyvärr har vi pga Covid-19 tvingats ta beslut att inte genomföra några skidresor under säsongen 2020/2021. Mycket tråkigt men vi kommer igen under säsongen 2021/2022!

Vi hoppas dock att kunna genomföra några aktiviteter lokalt i Umeå-området istället.

Välkommen med!

CatSki-Aktivitet.JPG
Tranceiver.JPG
Topptur.jpg
Robert puder.jpg