Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skridsko.net

I Sollefteås lokalavdelning kan du som medlem få tillgång till Skridskonätet.

Inloggning sker via:

https://ffsolleftea.skridsko.net/

Du använder din epostadress som id och sedan ett lösenord som bara du själv kan sätta och ändra. 

Innan du kan logga in med din epostadress, så måste du aktivera ditt konto med hjälp av knappen "Ny användare".  

Vi brukar vilja att du går först en introduktionskurs och en issäkerhetskurs. Har du missat våra tillfällen kan du kontakta oss så kan vi se till att du får rätt material utav oss.

Har du tidigare haft skridskonätet i en annan klubb kan du också kontakta oss om detta. Ny behörighet måste läggas till.

Är du med i Friluftsfrämjandet och har problem med inloggningen? Får du upp följande felmeddelande ”Du saknar rollen ”skridsko.net” på www.friluftsfjamjandet.se och kan därmed inte aktivera ditt medlemskap på skridskonätet”? Vänligen kontakta oss i Friluftsfrämjandet i Sollefteå genom att mejla till cristina.waaranpera@friluftsframjandet.se eller ringa till 0730487442 och be vederbörande kontrollera dina behörigheter. Skridskonätets utvecklare har ingen möjlighet att justera behörigheterna i Friluftsfrämjandets medlemsdatabas.

Vill du veta mer om aktiviteterna eller om du är intresserad att bli ledare inom Friluftsfrämjandet är du välkommen att höra av dig. Kontakta grenledaren Cristina Waaranperä Tfn 073-0487442. Du kan också mejla till cristina.waaranpera@friluftsframjandet.se