Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Skridsko.net

I Sollefteås lokalavdelning kan du som medlem få tillgång till Skridskonätet.

Inloggning sker via:

https://ffsolleftea.skridsko.net/

Du använder din epostadress som id och sedan ett lösenord som bara du själv kan sätta och ändra. Vid din första inloggning (med dina vanliga inloggningsuppgifter) så kommer du att få mer information och också hjälp att med att sätta ditt nya lösenord. 

Vi brukar vilja att du går först en introduktionskurs och en issäkerhetskurs. Har du missat våra tillfällen kan du kontakta oss så kan vi se till att du får rätt material utav oss.

Har du tidigare haft skridskonätet i en annan klubb kan du också kontakta oss om detta. Ny behörighet måste läggas till.

Är du med i Friluftsfrämjandet och har problem med inloggningen? Får du upp följande felmeddelande ”Du saknar rollen ”skridsko.net” på www.friluftsfjamjandet.se och kan därmed inte aktivera ditt medlemskap på skridskonätet”? Vänligen kontakta oss i Friluftsfrämjandet i Sollefteå genom att mejla till cristina.waaranpera@friluftsframjandet.se eller ringa till 0730487442 och be vederbörande kontrollera dina behörigheter. Skridskonätets utvecklare har ingen möjlighet att justera behörigheterna i Friluftsfrämjandets medlemsdatabas.

Vill du veta mer om aktiviteterna eller om du är intresserad att bli ledare inom Friluftsfrämjandet är du välkommen att höra av dig. Kontakta grenledaren Cristina Waaranperä Tfn 073-0487442. Du kan också mejla till cristina.waaranpera@friluftsframjandet.se