Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kajak

Välkommen till Sollefteås kajaksektion! Sollefteå är en fantastisk plats och utgångspunkt för kajakpaddling. Här finns bland annat Faxälven och Ångermanälven som kan paddlas nedströms hela vägen ut till havet. Men även en hel del fina sjöar så som Storsjön, Knäsjön, Tunsjön med flera.

Många av våra kajakaktiviteter hittar du på Facebooksidan Paddla i Sollefteå samt på www.paddlaisolleftea.nu.

Friluftsfrämjandet i Sollefteå ordnar paddelaktiviteter under vår, sommar och höst. Fler aktiviteter i form av kvälls- heldags- och helgturer, grundkurser och prova-på-tillfällen läggs ut på vår hemsida. Håll utkik.

Vi har även ett antal kajaker samt en kanadensare för uthyrning till dig som vill följa med oss på tur men inte har en egen kajak/kanadensare. Du är varmt välkommen att kontakta våra ledare om du vill vara med på våra paddlingar och hyra kajak av oss. Vi tar 150 sek i hyra (250 sek för icke medlem) och paddlingarna sker gemensamt med oss ledare.

Vill du veta mer om aktiviteterna eller om du är intresserad att bli ledare inom Friluftsfrämjandet är du välkommen att höra av dig. Kontakta grenledaren Paul Arnström 070-5658756.

Kajakaktiviteter

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning