Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Kvälls- och prova-på-paddling 2024

KVÄLLS-/TRÄNINGSPADDLING MED KAJAK.

Datum: publiceras i mars

OBS! Kvällspaddlingen är för de som paddlat tidigare!

Kom och njut av de vackra kvällarna på Ekoln! Du har provat på kajakpaddling men vill ha lite sällskap och paddelträning. Vi ger tips om så önskas och fikar tillsammans efter halva kvällen. Du måste du kunna simma 200 m och du ska ha fyllt 18 år. Ta med dig fikatermos, några mackor och ett klädombyte. Finns det tillräckligt med ledare kommer gruppen delas i en snabb grupp och en grupp som paddlar i normalfart. OBS vi förutsätter att du kan paddla detta är inte en prova på kväll.

Svårighetsgrad: 2

Samling/tid: Sunnerstastugan kl 18:00 i maj, juni, juli samt 17.30 i augusti/september

Anmälan: Hittar du här. Är du inte medlem men vill prova på en aktivitet fyller du i en nolla (0) i fältet för medlemsnummer. Bokningsregler hittar du här.

Avgift: medlem 200,- kr, övriga 300,-  kr, inklusive kajakhyra.

 

PROVA PÅ KAJAK

Datum: publiceras i mars

Vänder sig till nybörjare. Testa att paddla kajak med oss! Vi berättar lite om kajaker, paddelteknik och gör en kvällstur på Ekoln. Du måste kunna simma 200 m och du ska ha fyllt 16 år. Är du under 18 år måste vårnadshavare följa med. Ta med dig fikatermos, några mackor och ett klädombyte, vilket är bra att ha om man blir blöt av stänk eller ett ofrivilligt bad.

Svårighetsgrad:

Samling/tid: Sunnerstastugan kl 18:00 i maj, juni, juli samt 17.30 i augusti

Anmälan: Hittar du här. Är du inte medlem men vill prova på en aktivitet fyller du i en nolla (0) i fältet för medlemsnummer. Bokningsregler hittar du här.

Avgift: Medlem 250,- kr, övriga 350,- kr, inklusive kajakhyra.