Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bokningsregler för kajakaktiviteter

Bokningsregler för kajakaktiviteter

Ledarna jobbar helt ideellt och sköter allt som behövs på fritiden. Det innebär att vi inte kan skicka bekräftelser etc. under dagtid utan först när vi är hemma från arbetet.

Hur anmäler man sig?

Alla anmälningar skall gå via anmälningsformulär på lokalavdelningens hemsida. Uppsala lokalaavdelning använder Dinkurs.se till att ta emot anmälningar och sköta webbetalning. Medlemsrabatten dras av vid betalning. Kom ihåg att kryssa i rutan att du är medlem för att få medlemspris. Är du inte medlem fyller du i 0 i rutan för medlemsnr. Kajakledarna tar alltså inte emot anmälningar. Skälet till detta är att vi vill ha alla uppgifter samlade centralt och kunna fastställa när en anmälan kommit in. Annars måste vi lägga massa tid på att ringa runt för att hämta in information som saknas etc.

Hur avbokar jag en kajakaktivitet

Vill du avboka en kajakaktivitet skickar du ett mail till uppsala@friluftsframjandet.se

Avbokning

Avbokningar förekommer och ibland ställer de till problem för oss som arrangerar turerna. Ett inte ovanligt scenario är att vi först placerar intresserade på "reservbänken" för att på slutet få avhopp, men då har reserverna bokat in sig på annat. Vi har förståelse för att sena avbokningar är oundvikliga ibland, men vi ber er ändå att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl paddelkamraterna på reservlistan som ledarna som arrangerar.

Följande gäller vid avbokning av kanotaktivitet:

  • Om du bara inte dyker upp, eller avbokar samma dag, debiteras 100% av avgiften.
  • Om du avbokar 1-5 dagar före turen, debiteras 50% av avgiften.
  • Vid sjukdom återbetalas 90 % av avgiften exkl. våra fasta kostnader (t.ex. vandrarhemshyra) under förutsättning att ansvarig ledare informerats om sjukdomen i förväg.