Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Låglandsvandring

Låglandsvandringsledarna erbjuder vandringar på såväl vardagar som helger med spännande upplägg. Se nedan för våra aktuella äventyr: 

Onsdagsvandringar 

Om du är ledig på onsdagar är du välkommen att följa med på onsdagsvandringar runt Uppsala. Vi går ca 8-12 km i ett lugnt tempo med start runt kl 10 och oftast åter runt kl 14. Det brukar bli en kortare och en längre rast under vandringen för att njuta av sällskapet, naturens rogivande miljö, medhavda fikan och ibland med lite intressant kunskapsutbyte. Preliminärt program och anmälan till kommande onsdagsvandringar.

Årets nyhet!
Nu kan du köpa ett vandringspass för 250 kr som gäller för deltagande vid samtliga onsdagsvandringar, ca 30 st, som arrangeras av Uppsala lokalavdelning under 2024. Du kan självklart även betala för varje vandring du deltar i. Då kostar det oftast 50 kr/gång. Om du inte har vandringspass så sker betalning med Swish (123 111 93 04). Är du ännu ej medlem i Friluftsfrämjandet får du prova en gång för 50 kr. Totalt har vi 25 pass och nu den 19 april har vi redan 15 pass sålda så vänta inte för länge.
 

Roslagsleden

Under året kommer vi att vandra hela Roslagsleden och det är ett samarbete mellan Friluftsfrämjandet i Uppsala och Österåker. Totalt väntar ca 19 mils vandring genom orörda skogar, i levande landsbygd, genom historiska platser och längs fantastiska sjöar och kustlandskap. Här kan du se och anmäla dig till alla vandringarna på Roslagsleden.

Hittaut

Även i år kan du "Hittaut" med Friluftsfrämjandet. Vårt mål är att du ska kunna ta alla checkpoints tillsammans med oss under säsongen som börjar den 3 maj. Inga förkunskaper behövs. Vi publicerar nya datum löpande. Håll utkik på länken för nästa tillfälle. Varmt välkommen!