Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

Kanadensare - så kommer du igång

Att paddla kanadensare är en riktig klassiker, och börjar återigen bli ett populärt sätt att upptäcka naturen på. Ledaren Christel delar med sig av hur du kommer igång.


Därför ska du vandra

Varför vill så många vandra egentligen? Om du inte är helt övertygad ännu, då ska du fortsätta läsa. För här kommer 7 argument om varför du faktiskt också ska ge dig ut och vandra, högt eller lågt, långt eller kort. Du kommer inte att ångra dig.


Så kommer du ut i naturen med barnen

I naturen leker barn av bara farten. Ändå kan det kännas svårt att gå ut ibland, speciellt om inomhusaktiviteter lockar. Skogsmulleledaren Gustav tipsar här om enkla utomhusaktiviteter att hitta på med barn.


Kajakverksamhet 2022

Nu finns säsongens kajkaprogram på vår hemsida. Vi arrangerar kajakturer och utbildningar för både nybörjare och vana paddlare. Information och anmälan till aktiviteter här.


Onsdagsvandringar våren 2022

Den 20 april börjar Friluftsfrämjandet Uppsalas onsdagsvandringar. Som vanligt är även medlemmar i STF i Uppsala välkomna att vara med.


Boka kanot eller kajak

Friluftsfrämjandets kanot- och kajakuthyrning, i den röda friggeboden vid Sunnerstastugan, har öppet hela sommaren klockan 15.00-18.00 på vardagar och 10.00-13.00 på helger. Vi har öppet för bokningar via telefon 070 748 12 47 under öppettiderna eller mail uppsala@friluftsframjandet.se