Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Aktuellt

7 äventyr för skolbarn att göra i hemma-naturen

Spännande aktiviteter för barn i skolålder behöver inte vara långt bort, inomhus eller kosta mycket. Mycket finns att upptäcka i naturen i närheten av där du bor. Friluftsfrämjandets ledare Kristian ger sina bästa tips.


TVM - Uppsala

Är du ungdom/ung vuxen (14-24 år) med intresse för natur och friluftsliv? Då är en TVM- grupp inom Friluftsfrämjandet Uppsala något för dig. TVM-gruppen gör aktiviteter i naturen, för och av unga och alla är välkomna oavsett erfarenhet!


Nu kan du anmäla dig till årets paddeläventyr 2023

Vi arrangerar kajakturer och utbildningar för både nybörjare och vana paddlare och nu kan du anmäla dig till årets paddelturer och utbildningar.


Låglandsvandringar på helger

Vår nystartade verksamhet med låglandsvandringar erbjuder våra medlemmar redan nu ett flertal vandringar under våren förlagda på helger. Vi kommer att ha både endagsvandringar och lite längre vandringar med övernattning. De olika vandringar utgår från olika ställen och avgiften varierar.


Kanotuthyrningen har öppet hela sommaren

Nu är kanotuthyrningen igång! Vi har öppet hela sommaren varje vardag fram till oktober.


Bli medlem och få sommaren på köpet

Bli medlem och få sommaren på köpet Blir du medlem nu så räcker ditt medlemskap till 30 september 2024, men du betalar bara för ett år. Varmt välkommen – och låt äventyret börja.