Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

TVM - Uppsala

Är du ungdom/ung vuxen (14-24 år) med intresse för natur och friluftsliv? Då är en TVM- grupp inom Friluftsfrämjandet Uppsala något för dig. TVM-gruppen gör aktiviteter i naturen, för och av unga och alla är välkomna oavsett erfarenhet!

Vi har väldigt skoj ihop och skulle gärna inkludera flera. Vill du sitta och mysa kring en lägereld, men lätt fastnar i soffan? Eller hade du gärna dragit iväg en helg på vandring och övernattat i vindskydd men inte vet hur det ska gå till eller vilka som skulle vilja hänga med? Om du packar din ryggsäck med sittunderlag för första gången eller vant organiserar en veckas fjällvandringspackning spelar ingen roll.

Målet med gruppen är att skapa en gemenskap mellan andra med friluftsintresse, dela upplevelser, komma ut i naturen och sist men inte minst ha det roligt tillsammans. Viktigt att komma ihåg är att det är en prestationsfri och tävlingsfri miljö. Du är med på det som känns kul!

Träffarna/äventyren
Vi har ingen terminsplanering med regelbundna träffar och ingen terminsavgift. När någon får en idé försöker vi genomföra den det datum flest personer kan.

Aktiviteterna står vi själva för. Detta gör att aktiviteterna kommer gå helt i linje med deltagarnas intressen. Är någon nyfiken på att testa bergsklättring? Ses en kväll och grilla? Vandra med övernattning i vindskydd? Baka bröd på stormkök? Utforska en grotta? Det vi vill göra, är det vi gör. Vi brainstormar tillsammans och gör det som känns roligt och genomförbart. Många av aktiviteterna kan vi genomföra själva, men ibland behöver vi ledas av mer kunskap och erfarenhet för att  genomföra aktiviteten. Då hjälps vi åt att leta i våra kontaktnät och tar hjälp av ledare inom friluftsfrämjandet med rätt utbildning.

Frågor och funderingar? Kontakta minna.meyerson@friluftsframjandet.se

Vill du läsa mer om TVM, friluftsfrämjandets ungdomsverksamhet? Gå in på https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/vildmarksaventyr/tvm---aventyrsgrupper/