Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bli ledare i Friluftsfrämjandet!

Det enda som slår äventyret, är att leda det. Varje år visar våra 7000 ledare vägen ut i naturen för tusentals medlemmar – med sann passion för friluftslivet, stor kunskap och varm gemenskap. Bli en av oss och låt äventyret börja.

DSC07289.jpg

Innan du blir ledare

För att få bli ledare hos oss ska du:

  1. vara medlem
  2. vara en god företrädare för Friluftsfrämjandet
  3. ha stöd av din lokalavdelning
  4. ha genomfört e-utbildningen om Friluftsfrämjandets värdegrund
Vi rekommenderar dessutom att du har gått en första hjälpen-utbildning de senaste två åren.

a a a

Möt våra ledare

Eva, ledare längdskidor

–Naturen är min plats för återhämtning. Möjligheten att varva ner och tanka energi ger mig ett hållbart livstempo som verkligen bidrar till mitt välmående. Naturen skapar balans för oss i ett annars ganska stressat och digitaliserat samhälle.

Tommy, ledare Vildmarksäventyr och överlevnadsexpert

–I vår jakt på skatten hade vi vandrat djupt in i lövskogarna och långt bakåt i tiden. Någonstans i Kindabygden skulle den finnas, Adrianopels skatt från år 378. Barnen hade under vårterminen löst flera ledtrådar och tagit sig vidare över klipphällar, sjöar, skog och grottor.

Katarina, Skogsmulle och skogens värld

Medan vi läste Bamse i ficklampans sken, ven fjällvinden och regnet smattrade på tältduken från tvären. Han var 3,5 år och tjöt av lycka i sovsäcken. Regn betyder ju geggamoja! När vi någon timma tidigare hade stått med tio andra familjer dubbelvikta i blåsten uppe på Nipfjället, insåg vi att det inte riktigt var det vi hade sett framför oss.

Mer på Instagram

Hitta utbildningar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning