Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

För den som är sugen på lite äventyr i vildmarken och dessutom gillar att röra på sig är låglandsvandring perfekt!

Vandring är ett mycket enkelt sätt att ta sig ut i naturen. Allt som behövs är ordentliga skor och kläder efter väder, sedan finns massor att upptäcka! Att gå i grupp ger ytterligare en dimension, man ser olika saker och kan alltid lära sig något nytt om naturen, eller något helt annat för den delen, av sina medvandrare. Söker du vandringskamrater eller vill få hjälp att upptäcka nya platser, då kan våra vandringar vara något för dig. 

Charlotte Varpstuen Ahlin är grenledare för vår vandringssektionHon tillsammans med några ytterligare ledare anordnar en rad vandringar i vårt närområde, ibland även lite längre bort. Vandringarna är alltid rekade (provvandrade) och vi jobbar aktivt med vår säkerhetsplan för att kunna erbjuda säkra aktiviteter. 

Intresserad? Håll utkik i aktivitetshanteraren och föreningens Facebook sida.

COVID--19 – I dagsläget har vi anpassat våra vandringar till de rådande omständigheterna och följer FHM och Friluftsfrämjandets rekommendationer. Detta gör att vi inte anordnar samåkning, oftast vandrar runslingor, vandrar i mindre grupper och inte lagar gemensam mat. Naturligtvis ska du inte komma på en aktivitet om du är sjuk och har symtom och under vandringen hålla avstånd. 

Har du frågor kring vår vandrings verksamhet kontakta Charlotte, se rubriken kontakt. Eller vid allmänna frågor till föreningen maila strangnas@friluftsfrämjandet.se