Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Aktuellt

Här publicerar vi vad vi har på gång in föreningen. Ett annat bra sätt att följa oss är via Facebook på "Friluftsfrämjandet Strängnäs". Vi ses ute in naturen, Låt äventyret börja!

Vårens barngrupper 2020

Nu finns våra barn och ungdoms aktiviteter för våren upplagda. Den 28/2 planeras även ett informationsmöte. Detta blir ett perfekt tillfälle för föräldrar är träffa ledare, förtroendevalda och andra föräldrar och lära sig mer om vår verksamhet.


Föreningens barnverksamhet är i behov av ledare!

Några av dagens barnledare går vidare till andra verksamhetsgrenar. Detta göra att vi behöver fylla på. Det finns inget härligare än att se barnen vara sig själva och uppleva naturen. Intresserad? Skicka ett mail till strangnas@friluftsfranjandet.se och ange "Ledare sökes" i rubriken.


Upprop från valberedningen

Vi tror att DU som medlem kan bidra!Föreningslivet i Sverige med dess gräsrotsengagemang är unikt. För att föreningarna ska fungera bidrar alla utifrån sina förutsättningar. I detta arbete har föreningens styrelsens en viktig roll att skapa förutsättningar för föreningsarbetet. Detta arbete är både roligt, lärorikt och givande.Till kommande årsmöte söker Friluftsfrämjandet Strängnäs nya styrelsemedlemmar. Vi är en väl fungerande styrelse med bra sammanhållning som vill jobba aktivt med att förbättra våra verksamhetsgrenar och stötta våra engagerade medlemmar. Detta för att så många som möjligt i vårt närområde skall kunna njuta och utvecklas av vår natur. Vi ser gärna dig som idag inte är så engagerad i föreningen. Du kanske endast deltar vid enstaka tillfällen i vår verksamhet eller rentav är en stödmedlem men du brinner för Friluftsfrämjandets mål och syfte. Då skulle du komplettera oss perfekt i vårt fortsatta arbete och utmaningar!Låter det intressant? Tror du att vi har rätt? Kontakta oss för att samtala kring möjligheterna. Du kan nå oss på strangnas@friluftsframjandet.se eller 070-2069626 (Erik Halldorf)Blir du intresserad av att engagera dig men ser inte styrelsearbete som din grej. Helt okej, kontakta oss på samma sätt och berätta vad som engagerar dig!


Äventyrsdag i ulva 2020

Nu är datumet för nästa Äventyrsdag i Ulva inbokad. Den kommer att vara den 24/5 så boka in detta i era kalendrar redan nu, mer info kommer.


Kanadensaruppropet

Vår lokalavdelningen har valt att satsa på vår kanadensarverksamhet. Vi har sedan länge haft 8 kanadensare som används av och till i Åkers bergslag av våra barngrupper. Målet är att utbilda nya ledare och gå igenom vår utrustning för att under 2020 påbörja kanadensarverksamhet med fokus på vuxna. Först ut var Erik H som gick Grundläggande Säkerhet och räddningstekniker GSRT Ytterligare personer är nu anmälan till utbildning för grönt paddelpass. Låter det intressant? Var med och forma denna verksamhet tillsammans med oss! Maila ditt intresse till strangnas@friluftsframjandet.se skriv i rubriken "Kanadensaruppropet".