Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Barn- och ungdomsaktiviteter

Naturen är en underbar plats för alla åldrar. Häng med oss ut på äventyr!

Att barn får komma ut i naturen, lära känna den och bli trygga där, är en av de viktigaste upgifterna för vår förening. Som del i detta bedriver vi barn- och ungdomsverksamhet för alla åldrar. Välj den undergrupp som du är intresserad av för att lära dig mer.

I slutat av januari och augusti läggs terminens barn- och ungdomsäventyr ut. De som var med förra terminen får förtur, sedan de som anmält sig på reservplats. Efter detta görs resterade platser tillgängliga på vår hemsida via äverntyrshanteraren. I samband med detta görs reklam i våra kanaler. Har man gjort en intresseanmälan i samband med en av våra intresseundersökningar så får man ett personligt påminnelsemail. Äventyren finns öppna för efteranmälan fram tills sista tillfället. Vi kan tyvärr inte garantera plats efter att terminen har startat men är ni intresserade så anmäl er även om det är en reservplats, kanske är det någon som slutar, om inte får ni förtur när nya platser blir lediga eller skapas.  Håll utkik bland våra äventyr och på vår Facebooksida.

COVID-19 har påverkat vår verksamhet men vi har kunnat anpassa oss till rådande rekomendationer utan att ställa in. Mer informtaion sickas ut i samband äventyrstillfällena.

Vårt barn och ungdoms arbete koordineras av Aino, se rubriken kontakt. Henne kan du kontakta vid frågor om barnverksamheten. Vid allmänna frågor till föreningen maila strangnas@friluftsfrämjandet.se