Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Skridskor

Att åka långfärdsskridskor är bland det härligaste som finns att göra i Sverige om vintern. Få länder erbjuder så goda möjligheter att åka skridskor på frusna sjöar, vattendrag och längs med kusten. Men det är inte riskfritt så ett bra sätt är att göra det tillsammans!

I vår lokalavdelning har vi en liten Skridskosektion. Den fokuserar på turer med utgångspunkt från Strängnäs och då man åker skridskor när det finns is, inte när man har tid, så gäller det att vara beredd.

Inför varje såsong så lägger föreningen ut en intresseanmälan i form av ett äventyr på vår hemsida. De som anmält sig till denna kommer att få informarion när en tur kan hållas. Låter detta intressant? Anmäl dig och ha din ryggsäcken packad så att du är beredd när lokalavdelningens ledare hittar bra isar i vår närhet!

Grenledare för skrisko i Strängnäs är Tibor. Har du frågor kring vår skriskoverksamhet, kontakta honnom, se rubriken kontakt till vänster. Eller vid allmänna frågor till föreningen maila strangnas@friluftsfrämjandet.se. Vi svarar tyvärr inte på frågor om isars beskaffenhet utnyttja istället skriskonätet. Föreningen är medlem så gå in och anmäldig i den profil, se länk till höger. 

För information så har Mariefreds lokalavdelnign en aktiv skriskosektion om du vill minska riska att missa fina skridskoupplevelser.