Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bokningsregler

Avbokning kvällsturer
Vid sjukdom går det att boka om kvällsturer upp till 48 timmar innan avfärd till andra kvällsturer den här säsongen. Boka då av på friluftsframjandet.se och kontakta kajak@stockholmsskidskola.se för att ange vilket datum du vill boka om till. Om du avbokar inom 48 timmar innan avfärd får du alltså inte pengarna tillbaka oavsett anledning. Detta på grund av vi får betala kajakhyra då. Vi vill dock alltid att du bokar av din plats på friluftsframjandet.se ifall att du får förhinder så att vi inte behöver vänta på deltagare som inte kommer.

Avbokning längre turer
Vid längre turer sker återbetalning vid uppvisande av sjukdomsintyg. Om kostnad för bokad kajak hos extern part finns så kan inte den delen återbetalas. En avgift på 100 kr tas också ut för kortbetalningsavgift och administration.

Inställd tur
Vi paddlar i alla väder förutom åska. Ett mejl skickas ut vid inställd tur.

Medlemskap
Varje deltagare måste vara medlem i Friluftsfrämjandet. Det finns tyvärr inget sätt att prova på våra turer utan att vara medlem.

Kölista
Vi har tyvärr ingen kölista till våra kvällsturer. För längre turer, mejla ansvarig ledare.

Kajaker
Vi paddlar enbart i enmanskajaker, det går inte att boka dubbelkajaker. Tyvärr kan du inte ta med egen kajak på våra kvällsturer.

Ålder
Vi har ingen åldersgräns men yngre deltagare bör vara minst 150 cm långa. Stockholms kajaksektion välkomnar alla och vänder sig särskilt till Friluftsfrämjandets nya generation i åldrarna 18 till 40 år.

Om oss
Stockholms lokalavdelning av Friluftsfrämjandet representerar Stockholms innerstad. Vi är 20 kajakledare som arbetar ideellt med att driva verksamheten. Verksamheten bedrivs i samarbete med Långholmen kajak (kajakuthyrning i Stockholm).

Kontakt
Om du inte hittar svar på din fråga ovan, kontakta primärt ansvarig turledare eller kajak@stockholmsskidskola.se. Vi ses på vattnet!