Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Bokningsregler

Avbokning kvällsturer

Att avbokningar förekommer är svårt att undvika. Vi har förståelse för att sena avbokningar är oundvikliga ibland. Vi ber er att hantera detta på ett respektfullt sätt gentemot såväl paddelkamrater som står på kö och oss som arrangerar aktiviteter.

För att avboka, behöver man avboka sin plats i själva äventyret. Har man rätt att få pengar tillbaka (se nedan), enligt reglerna nedan, behöver man kontakta den ansvariga ledaren och ange sitt kontonummer för återbetalning.

Har du frågor eller funderinger angående nedanstående? Kontaktar oss på mejl: kajak.stockholm@friluftsframjandet.se.

Kvälls- och dagsaktiviteter:

  • Om du bara inte dyker upp, alternativt avbokar inom 48 timmar innan avfärd, debiteras 100% av kostnader. Detta på grund av vi får betala kajakhyra då.
  • Om du avbokar 3-5 dagar före äventyret, debiteras 150 SEK
  • Om du avbokar minst 6 dagar före äventyret, debiteras ingen avgift förutom eventuella fasta kostnader som ej är avbokningsbara.

Vid sjukdom återbetalas 90% av avgiften förutom eventuella fasta kostnader som ej är avbokningsbara (kajakhyra t.ex). Detta under förutsättning att ansvarig ledare informerats om sjukdomen i förväg.

Avbokning längre turer
Vid längre turer sker återbetalning vid uppvisande av sjukdomsintyg. Om kostnad för bokad kajak hos extern part finns så kan inte den delen återbetalas. En avgift på 100 kr tas också ut för kortbetalningsavgift och administration.

Inställd tur
Vi paddlar i alla väder förutom åska. Ett mejl skickas ut vid inställd tur.

Medlemskap
Varje deltagare måste vara medlem i Friluftsfrämjandet. Det finns tyvärr inget sätt att prova på våra turer utan att vara medlem.

Kölista
Vi har tyvärr ingen kölista till våra kvällsturer. För längre turer, mejla ansvarig ledare.

Kajaker
Vi paddlar enbart i enmanskajaker, det går inte att boka dubbelkajaker.
OBS: Tyvärr kan du inte ta med egen kajak på våra kvällsturer.


Ålder
Vi har ingen åldersgräns men yngre deltagare bör vara minst 150 cm långa. Stockholms kajaksektion välkomnar alla och vänder sig särskilt till Friluftsfrämjandets nya generation i åldrarna 18 till 40 år.

Om oss
Stockholms lokalavdelning av Friluftsfrämjandet representerar Stockholms innerstad. Vi är 20 kajakledare som arbetar ideellt med att driva verksamheten. Verksamheten bedrivs i samarbete med Långholmen kajak (kajakuthyrning i Stockholm).

Kontakt
Om du inte hittar svar på din fråga ovan, kontakta primärt ansvarig turledare eller kajak.stockholm@friluftsframjandet.se.
Vi ses på vattnet!