Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandring

Att vandra är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen, få motion och koppla av i vardagen. Upplevelsen förstärks tillsammans med andra och under våra aktiviteter är det lätt att lära känna likasinnade.

Friluftsfrämjandet arrangerar varje år hundratals vandringar med olika inriktningar, allt från längre vandringar över flera dagar till kortare turer i närliggande naturområden. Vandringarna anpassas alltid utifrån deltagarnas förmåga och intresse. 

Stockholms lokalavdelning genomför både stadsvandringar i Stockholm och vandringar i skog och natur i stockholmsområdet. 

Håll utkik i äventyrshanteraren efter nya vandringar i Stockholmsområdet.

Vill du arrangera vandringar med oss? Eller känner du någon som skulle passa som ledare för vandringar? Vi hjälper dig att komma igång genom utbildning och rådgivning. 

Kontakta oss för mer information.

 

Matteus Furemalm

Grenledare Vandring

matteus.furemalm@friluftsframjandet.se

Planerade vandringar

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning

Vandring

Bli ledare i vandring och få utbildning i att leda grupper i låglandsmiljö. Som vandringsledare kan du hålla allt från dagsturer till längre äventyr.

Bli ledare i vandring

Allemansrätten

Tack vare allemansrätten kan vi bedriva organiserat friluftsliv. Den är en grundförutsättning för allt friluftsliv i Sverige, oavsett om det sker på egen hand, tillsammans genom en ideell förening eller genom en kommersiell organisation.

Mer om allemansrätten