Covid-19 och Friluftsfrämjandet (Uppdaterad 2021-09-22)

Sök på webbplatsen

Hitta lokalavdelning

Som medlem får du

  • Tillgång till Sveriges bredaste utbud av guidade friluftsaktiviteter
  • Stödjer vårt arbete med hela Sveriges friluftsliv, och mycket mer...
Bli medlem

Logga in

Stockholms lokalavdelning

Välkommen till Friluftsfrämjandet Stockholm!

Häng med oss ut i naturen! Friluftsfrämjandet Stockholm erbjuder härliga naturupplevelser och spännande friluftsäventyr. Allt från barnverksamheter som skogsmulle och skogens värld till turer i skog eller vatten. Med oss kan du bege dig ut i kajak eller långfärdsskridskor på lokala sjöar och i skärgården. Vi gör vandringar i närområdet och gemensamma resor till vacker natur. Skidor och mountainbike hittar du också hos oss. Våra aktiviteter leds alltid av utbildade ledare som gör turerna säkra, njutbara, spännande och utvecklande. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller inbiten fantast – våra grupper anpassas alltid efter deltagarna och vi erbjuder gemenskap såväl som utmaningar för de riktigt äventyrliga.
Våra äventyr hittar du här nedan.

Till vänster kan du läsa mer om våra olika verksamhetsgrenar.
Hittar du inte den grupp du söker? Eller kanske drömmer du om att själv bli ledare? Då har du kommit rätt! Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi hjälper till att utbilda dig.

Hitta äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning.

Kontakt

Styrelsen kan du alltid kontakta på e-post: stockholm@friluftsframjandet.se sen finns vi alltid på facebook under namnet www.facebook.com/friluftsframjandetstockholm

Våra verksamhetsgrenar med egna sidor Facebook samt hemsidor och bokning av aktiviteter: