Logga in på Mina sidor
Glömt lösenord?
Bli Medlem

Vandra på sommaren

Vi är många i Stockholms lokalavdelning som har Fjäll som intresse; sommar och/eller vinter. Det är inte förvånande, för fjällen har mycket att erbjuda. Försommarens blomsterprakt och fågelsång, sensommarens myggfria vandringar i klar luft, vårvinterns skidåkning då dagarna är långa och kylan har släppt taget. Varje årstid har sin charm i fjällen. Vi är flera ledare i lokalavdelningen, som gärna ser er som deltagare i någon av de turer vi arrangerar.

Att vandra är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen, få motion och koppla av i vardagen. Upplevelsen förstärks tillsammans med andra och under våra aktiviteter är det lätt att lära känna likasinnade.

Friluftsfrämjandet arrangerar varje år hundratals vandringar med olika inriktningar, allt från längre vandringar över flera dagar till kortare turer i närliggande naturområden. Vandringarna anpassas alltid utifrån deltagarnas förmåga och intresse. Vandringarna kan innehålla övernattning, exempelvis i stuga eller tält.

Fjällvandringar är en speciell upplevelse som tilltalar många. 

Är du intresserad av att bli ledare hör av dig, så kan du få veta mer om vad som krävs för att bli ledare för fjällvandringar.

Se nedan för aktuella vandringar.

 

Peter Westöö

Grenledare Fjäll

peter.westoo@friluftsframjandet.se

Planerade fjäll äventyr

Visar 0 av 0 äventyr Hittar du inte det du söker? Gör en avancerad sökning